Karen på jobb som stylist

Hei og velkommen til bli ny bloggen

Så hyggelig at du har tatt deg tid til bloggen min. Jeg er heldig som har 30 års erfaring med å få kvinner rundt meg til å blomstre og nå ønsker jeg å dele min kunnskap med deg. Trykk på f ikonet oppe i venstre hjørne og likt på fb helt øverst hvor det er bilde av meg, hvis du ønsker å følge bloggen min.

Jeg har jobbet som stylist og makeup-artist i 30 år, og har hatt gleden av å ha flere hundre bli ny reportasjer på trykk i KK og Allers. Jeg startet som modell i 1979, og går fortsatt mannequin på moteshow og for meg er det supert at det er in med voksne modeller og grått hår.

_DSC6685

Jeg jobber for det meste med voksne modeller, men jobber med damer i alle aldre. Innimellom holder jeg foredrag om hvordan bli en bedre utgave av deg selv og her møter jeg mange herlige damer.

Er det bra nok å gå igjennom livet og føle seg ok hvis alternativet er å føle seg virkelig flott? Jeg legger vekt på at all makeup skal fremstå på en fresh og naturlig måte som kan gi deg enda bedre selvtillit. Denne bloggen skal lære deg til å bli en enda bedre utgave av deg selv. Her vil du få gode tips som du garantert vil få bruk for.

Vi pusser opp huset, kjøper hytte og tar bilen på verksted en gang i året. Kanskje man selv trenger en oppussing eller oppmuntring. Kanskje man selv trenger en oppussing eller oppmuntring? Ofte er det bare noen få justeringer som plutselig forandrer hverdagen din, og du føler deg med ett som en flottere kvinne.

_DSC6751

Sett av tid til å ta vare på deg selv. Av erfaring burde jeg selv ha begynt for mange år siden, men nå er det endelig min tid. Sønnen min reiste til Hong Kong i august, og nå er det bare EN å passe på – mannen min Mr. L. Det er jo hyggelig, men slett ikke så krevende.

Dette blir en spennende reise med ny blogg, og jeg vil gjerne høre hva du synes underveis. Ta en titt på www.stylist.as hvis du ønsker å vite mer om mine kurs. Jeg håper å høre fra deg.

Carpe diem

Karen

Foto: Mona Nordøy

3 kommentarer

Anita-Kristin Skofterud Pedersen Svar

Jeg MÅ ta kontakt med deg når jeg blir Frisk!!! En dame/kjerringa på 63 år,men det er vel håp. Harr alltid vært flink til pynte meg og sminke meg,men gnisten er borte. Har sikkert for mye lettere skapet,for vet aldri hva jeg skal ha på meg……mye syk siste 6-7 år,og var uheldig igjen med 20.des.Hvor lang ventetid er det for et Hjemmebesøk,og butikk-besøk for evt å handle noe som kan passe til det jeg har. Evt en ny habbit? Ser mot et svar. Mvh

Berit Helberg Svar

Hyggelig og lærerikt å følge deg. Mange fine tips. Klem

Karen Eriksen Svar

Hei Berit 🙂 Veldig hyggelig tilbakemelding og klem tilbake fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *