Ute på turnè

One Night Only hadde event i 10 byer. Jeg startet dagen med å gå innom ca 10-14 klesbutikker, som skulle være med på One Night Only showet samme kveld. Noen butikker hadde stylet antrekkene til modellene på forhånd og andre butikker stylet vi antrekkene sammen. Dette flotte antrekket er fra Elegant i Kristansand som jeg hadde på meg under visningen på kvelden. Det var en nytelse å vise outfitet på catwalken.

Frisør
Etter å ha sortert antrekkene til modellene, var det på tide med en pust i bakken. Ja det er deilig å bli stelt litt med i noen minutter. Dyktige frisør Janne Torp er rask og effektiv. Frisyren er lekker, følte meg flott. Stylist Karen sminket seg selv.

One night only
Jeg gjør meg klar til å gå inn på senen på og bli stilt spørsmål av konferansier Jan Schussler om hvordan bli en bedre utgave av seg selv. Denne buksedrakten i svart fløyel har jeg tatt ut og inn av skapet i ca. 15 år. Endelig er slengbuksen tilbake.

One night only

Her var det god stemning på bakrommet hvor vi skifter før vi skal ut på catwalken. Fra venstre Monica Kyrkjebø, Marianne Stokke, Hildur Marie Angell, meg, Trine Foon Karlsen, Anette Abrahamsen og Birthe Kildal. 5 av jentene er Tara Modeller. 6 av modellene gjorde seg klare til å vise strømpebukser og holdin plagg fra strømpedamen i Bergen.

One night only

Endelig er jeg i fokus! Her på catwalken fra Quality Edvard Grieg Hotel

Bildene er tatt fra forskjellige byer under turneen!

Carpe diem!

2 kommentarer

Tove søreng Svar

Du har en super bra stil……

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Tove, så herlig at du liker stilen min, nå ble jeg glad 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *