Tove er modell for en dag

Nydelige Tove Bertelsen synes det var stor stas, og få være modell for en dag. Hun følte seg plutselig både flott og noen år yngre. Ja, heldigvis er livet, fult av overraskelser. Det finnes et stor utvalg av ponchoer i butikkene. Når ponchoen henger som en spiss ned i fronten, virker overkroppen mindre. Lekre «semsket» slengbukser. Slengbukser gjør at lårene virker smalere. Antrekk fra Lindex.

Selskapsklær, veske, pelssjal, moter, fashion, skoletter

Ja, her har du et antrekk som både er litt rampete og selskaplig. Pynt opp antrekket med en  lekker blå fuskpels sjal. Den er også superfin, og ha hengende over en kjole. Den luner i vinterkulda. Sjekk paljettbuksene, er de ikke fine? Antrekket fra KappAhl. Selskapsvesken fra Bagorama.

Moter, kjole, fashion, sko, veske, bliny

Omslagskjolen fra Vivekes, er et takknemlig plagg. Mange kler omslagskjolen, fordi den får frem de kvinnelige formene, og det liker vi jo, jenter. V-utringningen på kjolen og at den er skråskåret gjør at overkroppen virker smalere og bysten blir fremhevet på en fin måte. Magen blir litt kamuflert med tversover rynkete stoff, ikke dumt…..Pynt opp kjolen med et kjede. Selskapsveske fra Bagorama. Høyhelte sko gjør at vi retter oss opp i ryggen og blir enda flottere. Nå er Tove klar for den store festen.

Helt festelig!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *