Katrin Uri

Mette Katrine Kaldhussæter er et fyrverkeri av en dame, som designer trendy klær av god kvalitet. Mette har designet det norske klesmerket Katrin Uri i 24 år, og har fokus på flotte norske bevisste kvinner. – Livet består av følelser, og jeg forsøker å skape en stil som dekker alle behov i livet, sier Mette. – Mix and play.

Kjole fra Katrin Uri

Mette oppfordrer kvinner til å være mer frie og lekne, sier hun mens hun svinger seg rundt og flørter med kamera. Hun er iført en vakker bohemkjole i silke med velurtrykk fra Katrin Uri.

Bluse og skjørt fra Katrin Uri

Mette er opptatt av å skape og å finne sitt eget uttrykk på plaggene. Hun velger helst en ren stil med få detaljer, lekre knapper, nydelige kvaliteter og farger.

Jakke, bukse og bluse fra Katrin Uri

Mette reiser rundt i verden for å få inspirasjon til kolleksjonene sine. – Det er viktig å ha bra passform og fargeskala på klærne, sier Mette.  Jeg måtte frem med rouge kosten og legge litt makeup på Mette før hun ble beordret foran kamera. Du og du førrrr ei dame…… For meg ble møte med Mette og fotograf Kjersti, noen energifylte timer med mye latter og moro. Takk jenter, nok en herlig dag på jobben! Alle antrekkene er fra  http://www.katrinuri.no

Dagens ord fra Mette: Vær generøs mot deg selv!

Fotograf: Kjersti Engebret

Publisert: 22.12.2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *