Alpaca Society

Grunnlegger Vibeke Stølen Andrup er designer for Alpaca Society. Vibeke har spesialisert seg på strikke klær av eksklusive materialer fra Peru. Alt er i 100% alpaca og baby alpaca. Alpaca Society har alt fra cardigans, blazere, gensere, skjørt, tights, sjal og skjerf. Plaggene kan man bruke uansett årstid og de finnes i mange delikate farger. Det er så mange vakre plagg. Blir ikke du også fristet til å tulle deg inn, i disse deilige strikkeplaggene?

IMG_2363Sporty og tøff kåpe med store lommer. Det geniale med kåpen er at den er vendbar, slik at du får to kåper i en. Supersmart. Under kåpen en enkel offhvite genser. Her har Vibeke på sine egne skinnbukser. Et fint antrekk og inspirasjon til deg!

IMG_2409Femenint og lekkert. Florlett strikke genser som oser av eksklusivitet. I kolleksjonen finnes det skjørt i forskjellige fasonger og ulike lengder. Litt for en hver smak og fasong. Vibeke leverer sin vakre design til ca. 40 forretninger over hele Norge. Du får også tak i de lekre klærne, i hennes egen butikk på Fornebu S og på alpacasociety.com

Dagen ord: Drømmen levere videre – bli med oss på veien

Foto: Stylist Karen Eriksen

Publisert: 26.01.2016

En kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *