Vårmote

Snart er det vår! Her har du en liten smakebit på vårens moter! Håper du også gleder deg til å kjøpe noe nytt. La meg inspirere deg. Flotte og kule Randi Evensen (41) er  «Modell for en dag». Vi reiste ned til Tyvholmen og fotograferte antrekkene. Jeg iført pels og Randi i vårklær, brrrr.

Tøff enkel turkis kjole, med perfekt armlengde. Det er merkelig at det ikke lages flere kjoler med denne armlengden. – Er du ikke enig?

IMG_2608Lekker beige jakke med store slag i alkantara (ser ut som semsket skinn). Jakken er kledelig både for store og små. Jeans med midje høyt liv er fantastisk. Da virker man slankere, og bena lengre. – Stakkars Randi holdt på å få frostskader på tærne (-4), mens vi tok bildet, – men alt for bloggen. Det ble et flott resultat. ikke sant? IMG_2578Det kommer mange lekre tunikaer denne våren. Aquafarget tunika/kjole har snor i midjen. Du kan velge å ha den med belte i midjen eller knyte snoren bak på ryggen. Du bestemmer silhuetten og lager ditt utrykk. Antrekkene er fra infrontwomen.dk, og jeansene fra funaki.no. Gleder meg til  å lage sak om Funaki of Norway sine jeans. Det kommer på bloggen senere. Skoene er privat.

Dagens ord: Vårnytt!

Foto: Stylist Karen Eriksen

Publisert: 16.02.2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *