bli ny Tomine, Anette Stai Collection

Trine vant «BLI NY» dag hos Tomine motebutikk

Klesbutikken Tomine i Horten hadde en » BLI NY » konkurranse hvor man kunne vinne en bli-ny-dag. Og tenk – jeg var premien. Trine Lise Kretz var den heldige vinneren og vi hadde en hyggelig dag sammen! Jeg ble kjent med en vakker kvinne både inni og utenpå. Trine jobber som helsearbeider. Hun er fostermor og har hjulpet flere barn til å få et bedre liv.

Trine er veltrent, liten og nett. Hun kler godt mønstrete tunika fra Anette Stai Collection. Tøffe jeans med bootcut hører med og Trine får slankere lår. Kule høyhelte korte støvletter. Trine fikk noen makeup tips og jeg la en fresh og naturlig makeup fra Mary Kay, karen.eriksen.marykary.norway.no. Sant skal sies – hun er også veldig fin uten sminke.

Trine var modell og poserte foran kamera. Det var også kundekveld hos Tomine, hvor jeg skulle holde foredrag om hvordan bli en bedre utgave av deg selv, og fortelle hvorfor jeg hadde valgt ut disse plaggene til Trine. Hun skulle gå visning på kvelden for butikk kundene i alle antrekkene. Hun gjennomførte med glans og fikk velfortjent applaus fra publikum.

Bli ny hos TomineSjekk denne ponchoen – jeg mister nesten pusten, se så delikat og flott. Ponchoen er ikke for lang, og med hvite bukser får Trine lengde når antrekket har samme fargen hele veien. Behagelige sommersko, gir ekstra høyde.

Bli hos Tomine

Måtte ha et nærbilde av den rocka klokken og ponchoen. Tilbehøret spriter opp outfiten.

bli ny hos Tomine, Anette CollectionKjolen fra Anette Stai Collection anettestai.no satt helt perfekt på Trine. Litt vind i serken. En nydelig kjole som er like vakker både til fest med høyhelte sko – eller barbent på stranden. Kjole med empirliv kler de fleste. Varme farger på plaggene opp til ansiktet får Trine til å skinne. Hun syntes det var en morsom bli ny dag. Antrekkene og sko er utlånt fra Tomine i Horten telefon 95 55 49 93. De har mange moteriktig klær, sko, vesker. Tomine er verdt et besøk!

Dagens ord: Ta sjanser!

Foto: Karen Eriksen

Publisert: 24.05.16

2 kommentarer

Trine Lise kretz Svar

Dette var morro! Hadde en flott dag med deg Karen, og takk for gode sminketips? jeg var så heldig å få en av antrekkene i gave fra Tomine og valgte da den nydelige kjolen fra Anette Stai?

Karen Eriksen Svar

Hyggelig å høre at du var fornøyd med dagen Trine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *