smykker fra Mi Moneda

Ett smykke – mange varianter!

Et spennende smykke-konsept fra Mi Moneda, hvor man kan bytte ut medaljongene i kjede, ørepynt, armbånd og ring. Kjedene og smykkene kan velges mellom » gull, sølv og rose gull». Jeg liker best sølv til min hudtone. Nå kan du være med på å «designe» ditt eget smykke etter egen smak og stil. Herlig 🙂 Det finnes mange flotte medaljonger  i mynter, strass og perlemor osv. Absolutt noe for enhver smak. Vi kvinner liker stadig fornyelse, her har du virkelig muligheten.

Skjekk denne vakre strikkejakken i den herligste myke kvaliteten du kan tenke deg. Jeg elsker alt som glitrer. Så cardiganen  falt jeg virkelig for. Den er også superlekker å ha utenpå en kjole, og er fra Lauren Vidal. Buksen i nydelig gråtone med fint mønster og mye spill i stoffet. Den har høyt liv og buksen sitter godt. Jeg ble overrasket – ble så slank i denne buksen. Har man litt ekstra rundt hoftene og dansehåndtak så kan dette være buksen for deg. Gardeur-buksen har fin passform for voksne damer.

Smykke fra Mi MonedaPå den ene siden av medaljongen er det lys perlemor og på den andre siden er det mørkere perlemor. Fargene kommer godt  frem på grunn av sollyset. Er det ikke vakkert?

smykker fra Mi MonedaGreide ikke å la være å legge ut dette bildet. Litt gøy på jobben må man ha. Følte meg ung og leken, helt herlig 🙂 Ringen på finger, kan  man bytte ut stenen til et annet design, og det samme med det grå armbåndet i skinn som har medaljong i strass. Tøff  klokke i «sølv» fra Seiko Jelatura.IMG_6413Herlige sko fra Fonnesberg, fonnesberg.dk. De klassiske skoene er smarte både til skjørt og bukse.

Klær og sko utlånt fra Trent&Trent Paleet/telefon 22 41 54 00. Smykker og klokker utlånt fra optura.no.

Dagens ord: Vær litt leken 🙂

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 28.06.2016

2 kommentarer

Marianne Pedersen Svar

Å så mye fint Karen 🙂 Får lyst til å løpe og kjøpe ! Tusen takk for fine tips 🙂 Du leverer hver gang !!

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Marianne 🙂 du er bare herlig, husk du er med på å inspirere med til å være blogger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *