stripete kjole Sponset innlegg

Torhild er modell for en dag!

Modell for en dag! Søte Torhild Rytterager Saltnes jobber som faglærer i kunst og historie i Horten. Hun ønsket seg noen tips og råd om klær og sminke. Jeg startet med og gi Torhild makeuptips med å legge en CC krem som jevner ut huden. Øynene til Torhild glitrer og det ble lagt øyenskygger i bruntoner og en turkis kajal. Fine vipper fikk svart mascara. Frech leppestift og litt rouge i kinnene understreker ytterligere en kvinne full av kreativitet og energi.

Det er viktig at Torhild ikke kler seg med for store klær. Denne kjolen skuler det lille ekstra og er superdeilig med store lommer, en avslappende kjole om sommeren. Det er moteriktig med striper. Forskjellige fargerikt skjerf kan velges etter humøret. Kjolen blir tøffere når man velger sneakers eller tennissko til kjolen. Til fest anbefaler jeg røde pumps.

Lang strikke kåpe Innimellom er det småkaldt om sommeren og hva er ikke deiligere enn en ekstra lang strikket jakke i nydelig blå tone. Den har smalt snitt, og mange kvinner kler strikkejakken nesten uansett kroppsfasong fordi den former seg litt etter kroppen, og gir en slank linje. Torhild er flott i antrekket og det er stilig med et skjerf som matcher strikkejakken. Jeg har alltid med meg skjerf i vesken i tilfelle væromslag, ikke dumt 🙂

poncho

Frynser og poncho er trendy og det er alltid kult med jeans til. Frynsene på ponchoen gjør stilen litt mer rampene, ja så hvorfor ikke prøv det! Kule solbriller hører med til looken.

Alle klærne og tilbehør er utlånt fra Tomine i Horten (mobil 95 55 49 93). Makeup fra karen.eriksen.marykay.norway.no.

Dagens tekst: Gøy å prøve noe nytt!

Foto: Bli ny blogg (Karen)

Publisert: 25.06.16

3 kommentarer

Per Saltnes Svar

Fra onkel Per, kjenner av skjønne kvinner: Torhild = Top Model Horten 😉

Bente Svar

Så flott og anvendelig ????

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Bente 🙂 Torhild ble veldig fornøyd og det er jo gøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *