Guri Schanke

Se Guri Schankes vakre egendesignede kopper!

Jeg hadde gledet meg lenge til å treffe igjen Guri Schanke, denne dyktige og flotte multikunstneren som nå også har designet sin egen koppeserie. Endelig kom dagen vi skulle møtes. Det er travle dager for Guri og vi skulle møte henne på Herregårdskroa i Frognerparken. Hun måtte i siste liten utsette møtetidspunktet, fordi hun hadde fått inn en stor bestilling på koppene. I anledning dagen tok jeg utgangspunkt i de vakre koppene da jeg skulle style antrekkene som Guri skulle fotograferes i.

Guri Schanke KopperLike blid og søt som alltid 🙂 Guri er kjent som skuespiller, sanger, danser og foredragsholder. Hun hadde en designerdrøm og skolerte seg innenfor formgivning og design for noen år siden. Nå har hun laget tre vakre kopper som heter «Ut av mitt hjerte» som hun viser på bli ny blogg. Guri er iført et kult antrekk fra Trent&Trent og sitter her avslappet med egendesignet kopp.

Guri Schanke

Hun har et varmt hjerte og jeg skjønner godt hvorfor koppene heter «Ut av mitt hjerte». Guri kom ti minutter forsinket til  møtet med fotografen og meg. Det var en dame som hadde glemt kortet sitt i parkeringsautomaten, og Guri tok seg tid til å ringe banken og få tak i henne. Guri fikk avtalt et møte og fikk levert tilbake bankkortet på Herregårdskroa. Snakk om service! Det er sånn Guri er. Hun blomstrer med et vakkert krus i hånden, iført gulltopp og hvit bukse som er utlånt fra Trent & Trent.

Guri Schanke

Koppene er dekorert av Guris egne akvareller fremstilt i den fineste porselen og er rikt detaljert med 24 karats gull. Guri har solgt koppene til mange butikker i hele Norge. Koppene er sååå gode å drikke av 🙂  Te og kaffe smaker faktisk bedre når man drikker fra porselenskopp, det er min erfaring. Guri har på seg en limefarget kjole fra Marc Cain/gaiashop.no som matcher koppen.

Koppene kan kjøpes i butikk eller på nettsiden gurischanke.no. Smykker og hatt er utlånt fra accessorize.com og noen er Guris private smykker. Sko fra Unisa er utlånt fra Ilse Jacobsen/Paleet.

Dagens ord: Et kjærlig hjerte er det sanneste visdomsord!

Foto: Kjersti Engebret

Publisert: 03.06.2016

11 kommentarer

Marit Haraldsen Svar

Har alle tre, vakre kopper. Selges på Glassmagasinet. 349,- men nettopris, 279,- Glassmagasinet har prisgaranti, derfor 279,- Marit?

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for informasjonen Marit 🙂

Kristin Engdahl Svar

Dere er vakre damer begge to. Godt forbilde at alder ikke har noe å si for hvor ungdommelig og vakker en kan være! 🙂

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for vakre ord Kristin 🙂

Sylvi Skoglund Svar

Er det noen steder i Drammen og omeien en kan få kjøpt koppene?

Karen Eriksen Svar

Hei Sylvi! Gå inn på http://www.gurischanke.no, der ser du hvor nærmeste butikk ligger i forhold til der du bor! Lykke til 🙂

Eva Kristin Gravem - Rüüska Svar

Koppene dine er bare helt fantastiske. Nå har jeg 12 av dem selv og kjøpt bare disse koppene I gave til familie og venner.. Elsker dem.

Karen Eriksen Svar

Så hyggelig å høre Eva, nå blir Guri glad!

Elise Husebø Svar

Møtte henne i Bergen ( skulle det stå ? )

Elise Husebø Svar

Helt enig , Guri er en fantastisk dame. Jeg møtte henne i Bergen, og fikk meg en kopp med store roser ?? elsker den ?

Karen Eriksen Svar

Herlig Elise 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *