Kunstkolonial i Lillesand

Kunstkolonial i hjertet av Lillesand

Jeg trengte en liten pause fra hytta i Kragerø og hadde lyst til å ta meg en liten tur til Lillesand. Da var det helt naturlig å stikke innom Harald Fjeldal Kunstkolonial og Trine Wilhelmine som driver en butikk uten om det vanlige. Denne fjærpryden her bare møtte meg i døra – og da var det bare å få den på seg i en fart. Dere som følger meg på bloggen vet at jeg elsker fjær og frynser. Ugg, Ugg.

Kunstkolonial

For en herlig opplevelse å møte Trine Wilhelmine Rønnevig. En dame med så mye glede og energi. Hun er en meget dyktig gullsmed og driver Wilhelmines smykkeverksted i lokalet og lager vakre smykker i sølv. I tillegg selger hun, klær, vesker, brukskunst, te og mye annet.

Kunstkolonial i Lillesand

Trine Wilhelmine har et godt utvalg av klær i butikken. Stilen på plaggene er behagelige og avslappet. Det finnes et hav av tilbehør. Fant denne deilige og myke omslagskjolen hengende i butikken. For en nydelig farge. Er ikke kjolen fin?

Kunstkolnial i LillesandSom du ser på bildet er det mye vakker brukskunst og fine gaver til noen du er glad i – eller til deg selv 🙂

Kunstkolonial i Lillesand

Trine Wilhelmine lager magiske øyeblikk. Hver lørdag har de som jobber i butikken fjærprydende på hodet. Stemmingen i butikken blir høy når de ”bruser” med fjærene. Jeg anbefaler deg å ha god tid når du skal innom Harald Fjeldal Kunstkolonial.

Følg Trine på kunstkolonialen.no og smykkeblogg.no

Dagens ord: Lag ditt eget magiske øyeblikk!

Foto: Trine og Karen

Publisert: 10.07.2016

9 kommentarer

Inga Iversen Svar

Kjempefin blogg og jeg er så hjertens enig med deg i alt du skriver her. Jeg var innom en tur sist lørdag, å med hånden på hjerte ♥ kan jeg si at jeg aldri har opplevd maken i noen butikk som her. Virkelig vid og utrolig glad og humørfylt innsprøytning fikk jeg av Trine. Hun virker rett å slett som en skikkelig energibombe/vitamininnsprøytnig for meg.
Ellers vil jeg ønske deg en kjempefin dag ? nydelige flotte bilder ? klem.

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Inga for kjempehyggelig tilbakemelding, Trine er en kul og morsom dame 🙂 Sommerklem fra Karen

Trine Wilhelmine Rønnevig Svar

Takk for kjempehyggelig besøk Karen! Du er herlig <3
Nå har jeg fått bestilt indianerpynt, så om noen skulle få akutt behov for å pynte seg med det er det bare å sjekke med Kunstkolonialen 😀

Karen Eriksen Svar

Herlig Trine 🙂 Det blir ikke lenge til du ser meg igjen 🙂

Norunn Gjelsvik Svar

Oiiiii for en herlig butikk..synd den er.for langt vekk?

Karen Eriksen Svar

Plutselig en dag så er du i Lillesand Norunn 🙂

Norunn Gjelsvik Svar

Oiiiii for en herlig butikk ? Synd den er så langt vekk…

Marianne Pedersen Svar

Herlig reportasje fra en flott butikk i vakre Lillesand 🙂 Digg med omslagskolen.

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Marianne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *