Skuespiller Simon Andersen

«Bare Simon» i Larvik

Gleder meg til å reise til Larvik for og oppleve en av Norges beste komikere og skuespillere – Simon Andersen – på hans sommershow ”Bare Simon”. Forestillingen spilles på Pakkhuset i Larvik. Jeg er spent på hva han vil levere denne gangen.

Simon er kanskje mest kjent fra rollen som Roy i den norske såpeoperaen familiesagaen, De syv søstre. Aller best er han kanskje når han parodierer Wenche Foss.

Skuespiller Simon AndersenSimon står han alene på senen og forteller historien om sitt liv, og spiller forskjellige roller underveis. Jeg blir virkelig underholdt. Simon får meg til å smile, le, nesten gråte, i alle fall triller tårene mine nedover kinnene i strie strømmer.

Han vekker opp tanker og følelser fra min egen barndom, og mitt eget liv. En tankevekkende og vakker forestilling. Nå kjenner jeg Simon enda bedre – for et spennende liv han har levd.

Skuespiller Simon AndersenSimon har hatt mange forskjellige revyer og sommershow siden 1998. De fleste forestillingene har vært i Staveren. Jeg har sett han ved flere anledninger som skuespiller/komiker. Det er kun Simon og co som får meg til og le så mye at jeg detter av stolen. Simon er min favoritt artist.

Simon har en vakker sjel, han er noe av det nydeligste menneske jeg kjenner. Han er alltid tilstede, dyp, klok, varm, morsom og en meget dyktig skuespiller. Skulle tro han hadde betalt meg for å skrive dette, men sånn er det bare.

Pakkhuset i Larvik

Du kan gå inn på www.ticketmaster.no og bestille billetter. «Bare Simon» spiller til 23. juli.

Dagens ord: Vær dristig men ydmyk!

Foto: Stylist Karen Eriksen

Publisert: 15.07.2016

2 kommentarer

Randi Svar

Fantastisk forestilling. Klok, varm, raus og vanvittig morsom. Simon – ruler.

Karen Eriksen Svar

Helt enig med deg Randi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *