KappAhl Sponset innlegg

Bli ny med Tanya

KappAhl har et nyhetsbrev som de sender ut til alle sine medlemmer. De inviterte for noen uker siden til en BLI NY-konkurranse med blinyblogg.no for sine lesere. Tanya ble den heldige vinneren og her ser du hvor flott hun ble.

Tanja Wolter (38) er opprinnelig fra Sverige. Hun er gift med en norsk mann, og har to små barn. Hun jobber som konsulent på BI. Tanja ønsket å bli ny og få inspirasjon til valg av klær i en travel hverdag.

KappAhlFotograf Kjersti Engebret og jeg var heldige og møtte en livsglad og spent jente en tidlig morgen i Oslo sentrum. Først skulle det tas et før-bilde av Tanja. Det var fort gjort, og så var det rett inn til frisøren. Håret ble farget i gull, mokka og kobbertoner, som ga fint spill til håret. Tanya viste at mannen hennes er glad i det lange håret så hun synes det var litt skummelt å klippe seg sååå kort. Skal man bli ny, så skal man bli ny. Håret ble klippet en del kortere og i litt ulike lengder. Frisyren ble mer leken og ansiktet hennes kledde godt den nye lengden. Mannen min er kjempe fornøyd med min nye frisyre, forteller Tanja, lettet.img_9044Etter en deilig og lang lunsj på Operaen var det tid for å legge makeup. Har du sett for noen flotte øyne, med de lengste og tetteste øyenvippene jeg har sett. – En drøm for en makeupartist. Jeg la en fresh og naturlig makeup. Dagkrem med farge. Kobberfargede øyenskygger og brun kajal som sammen ga et fint spill til øynene. Til slutt litt rouge og en varm lys leppestift

Det skulle vise seg å være en lett match og sette sammen klær til flotte Tanja.

KappAhlTanya poserte flott utenfor Operaen i Oslo iført feminin rosa bluse til tøffe ”skinntights”. Tofarget ullkåpe med belte i livet. Tanya er klar for å gå på jobben.

KappAhlLekker leopardfarget fuskpelskåpe, men en svart løs krage. Svart blondetopp og korte stilige bukser. Antrekket er fint både til hverdags og fest.

KappAhlTanya kler godt høstfarger og den mønstrete kjolen var nydelig til henne. Jeg har fått så mange flotte tilbakemeldinger av venner og kjente etter bli ny dagen, sier Tanya.

KappAhlTøff bikerjakke er kult å kombinere med forskjellige stiler. Et flott hverdagsantrekk. Lue, skjerf og gummistøvler er tilbehør som kan brukes ofte når Tanya skal ut med sine søte små. Ut på tur aldri sur.

Antrekk og tilbehør er fra KappAhl.

Vi takker Operaen for utlån av location.

Dagens ord: Jeg har hatt en utrolig morsom dag, sier Tanya

Foto: Kjersti Engebret

Publisert: 15.10.2016

4 kommentarer

Hilde Stømner Svar

Veldig flott styling, og fin på håret. Mulig å få frisørens navn?

Karen Eriksen Svar

Det var en frisør hos Adam og Eva i Arkaden som stylet håret. Jeg har dessverre glemt hva frisøren heter.

Ingalill Kähler Svar

Ja,att hon var vacker dottern min, det visste jag redan…men nu har ni lockat fram en verklig skönhet.Tack för det hälsar mor Ingalill i Sverige.

Karen Eriksen Svar

Vi hadde en fantastisk dag med din datter Tanya. Hun er like vakker inni som utenpå 🙂 Du har gjort en god jobb Ingalill 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *