Mary Kay

Se hva jeg har i sminkepungen

Hva har du i sminkepungen din? Nå skal jeg fortelle deg hva jeg har i min. Pinsett synes jeg er viktig – helt plutselig dukker det opp et langt mørkt hår ett eller annet sted i ansiktet eller på halsen. Nå er de faktisk ikke sorte lengre men hvite. Får ikke håpe Mr. L leser dette…..hoho

Det kan være lurt å ha en øyeprimer som legges under øyenskyggen og holder den på plass. Lipp-primer myker opp leppene og gjør at ikke leppestiften sklir utover i linjene. Den fant jeg ikke når jeg skulle lage bildet. Nå er det full oppussing i leiligheten og jeg vimser rundt og har mistet litt oversikt. Den skulle ligge i sminkepungen … arrg.Se hva jeg i sminkepungenHighlightning penn som fjerne sorte ringer og små urenheter bruker jeg når vi tar bilder til bloggen, og når jeg skal være ekstra fin. CC krem er en herlig dagkrem med farge som fresher meg opp. Legger et translucent løst pudder over og huden blir jevn og fin.

Jeg har blitt avhengig av øyenbrynsblyant, der forsvinner hårene etter hvert – OMG hvordan skal dette ende. Så øyenbrynsblyanten er alltid med.

Mary KayJeg bruker ikke øyenskygger hver dag, men stort sett kajal. Liker og ha 4 forskjellige farger på kajalene som jeg bytter på. En god mascara er ofte med på å gi magiske øyne. Personlig liker jeg å bruke mascara både oppe og nede på vippene.

Litt rouge gjør ofte underverker, især når man er litt sliten. Og det ligger alltid en lipgloss og en leppestift i sminkepungen. Man vet aldri hvem man møter på, eller om man blir invitert ut på noe hyggelig. Som makeupartist har jeg alltid hatt tonnevis av sminke liggende. Fikk gitt bort mye av det når vi flyttet fra huset i april. Det er viktig å ha oversikt, og for meg er det et poeng at sminkingen går unna på en, to, tre.

Mary KayJeg har alltid koster i en liten egen pung, så slipper resten av sminken og bli støvete med rester fra øyenskyggene.

Skal du ut på byen eller bort i selskap kan det være et tips å bare ta med seg det viktigste. Ofte tar jeg bare med kajal og leppestift. Sminken sitter jo godt i noen timer. Nå vet du hvordan jeg gjør det! Kanskje du fikk med deg noen tips på veien?

Makeupen er fra Mary Kay

Dagens ord: Litt sminke hjelper på humøret!

Foto: Blinyblogg

Publisert: 04.10.2016

2 kommentarer

T.Dahl Svar

Så fin blogg med mange fine tips. Hvor får man kjøpt dette merket Mery Kay? Ha en fin dag😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *