Mary Kay

Skap din egen glede

Vi sitter ofte passive og venter på at gleden skal komme til oss. Den gjør som regel ikke det. Vi må skape den selv.

Vær leken og litt gal, få frem mer av hun du en gang var. Det kan være ganske enkelt. Lage deg en snowball for eksempel. Husker du drinken fra 80-tallet? Jeg elsker den fortsatt, og denne sommeren begynte  Mr. L å lage den til meg. Den er herlig med eggelikør, sitronbrus og noe attått. Jeg liker å spille høy musikk. Musikk som gjør meg glad. Er vi på hytta liker jeg og fyre i peisen, lage mat og danse på terrassen. Musikk og dans betyr mye for meg. Man er ikke avhengig av noen – det er bare å sette musikken på høy guffe.

mary kayDans mens du lager mat, og syng med. Jeg elsker «Sex Bomb» med Tom Jones, da kommer jeg i knallstemning. Den gamle slageren «It’s Raining Men» av The Weather Girls er heller ikke dum.

Drit i, ha det gøy. Vi har alle vært igjennom tunge stunder. Men vi må gå videre. Jeg vet det ikke alltid er så lett. Finn frem gleden din. Jeg har mye glede i meg heldigvis. Irriterende mye glede i perioder, men har overlevd på det faktisk.

Du må skape dine egne gledens øyeblikk. Edvard Munch drakk en flaske Champange hver dag for å komme i stemning før han begynte å male. Jeg ble inspirert til å skrive ned litt om tankene mine, faktisk etter å ha tatt meg en liten drink (dette er første gang) mens jeg laget lørdagsmiddagen. Mannen min var ute å grillet. Han kom inn en tur og vi tok oss en dans. One more night uhuu, Oh, give me one more night med Phil Collins. Da skjønner du at jeg må ta meg en dans.

Det er faktisk ingenting som gjør seg selv. Vi må skape våre egne gode øyeblikk. Min oppskrift er enkel, prøv den.

Dagens ord: Ta deg en dans!

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 05.10.2016

10 kommentarer

Kate Eriksen Svar

Yes!
Høy musikk i bilen el hjemme …dans og syng deg gjennom hverdagen …herlig💜

Karen Eriksen Svar

Herlig Kate 🙂

Sol siri Svar

På med musikk jeg synger på Snap på messenger å mens jeg rydder !hverdags glede den skaper man selv♡du e kjempe flink karen te å få meg te å smile♡

Karen Eriksen Svar

Herlig Sol 🙂

Karen Eriksen Svar

Herlig Tove Mette 🙂

Elin K Svar

Så enig 🙂 Vreng opp musikken og by opp støvsugeren om du ikke har noen andre
🙂 🙂 Lykkefølelse 🙂

Karen Eriksen Svar

YES, Elin 🙂

Marianne Pedersen Svar

Nå ble jeg glad etter å ha lest dette 🙂 Juuhuu 🙂 Elsker samme musikken Karen !

Karen Eriksen Svar

Herlig Marianne, det er bare å sette igang å danse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *