Sølvsmykker fra Arts & Craft

Gull eller sølv smykker, hva passer deg best?

Skal du velge sølv- eller gullfargede smykker? Du synes kanskje det er vanskelig å se hva du kler best. Det er faktisk en liten forskjell. Her er noen tips som er fint å vite om når du skal velge smykker.

Har du kald undertone på huden er det lurt å velg smykker i sølv eller hvit gull. Da blir ikke huden blek og smykkene kommer mer til sin rett. Det gir huden farge og du vil stråle.

kjede og armbånd fra Arts&CraftsVakre små unike smykker fra Arts & Craft som er satt sammen til små mesterverk. Arts & Craft smykker har jeg brukt i motereportasjer igjennom 30 år. Birgit Løitegaard er en meget dyktig smykkekunstner.

Alle kan ha enkle kjeder i flere lag, er det ikke flott? Har man litt kraftig hals (eventuelt dobbelhake) er det supert å ha smykker som henger i en v. Kjedene forlenger halsen og gjør samtidig overkroppen smalere, så her er det bare å lesse på med smykker, jenter 🙂

Gullkjede og armbånd fra Arts&Craft Har du gyllen undertone på huden er gullfargede smykker fint og gir harmoni. Personlig liker jeg best smykker i sølv eller hvit gull. Huden forandrer seg etterhvert som man blir eldre og huden får gjerne en mer gyllen undertone, så etter at jeg ble 50, kler jeg begge deler. Juhuuu.

Som du ser har ikke modellen greid å kle på seg ordentlig. – Jeg må skjerpe meg 🙂Smykker fra Arts & CratsVær trendy og bruk flere armbånd samtidig. Det er klart man kan bruke smykker i både sølv og gull. Når du skal begynne velge ekte gullsmykker, kan det være fint å vite hva huden din kler best. Smykkene kan brukes både til hverdag og fest 🙂

Alle smykkene er fra Arts & Crafts

Dagens ord: Bruk lag på lag med smykker!

Fotograf: Trine Foon Karlsen

Publisert: 22.11.2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *