Reisen til Abu Dhabi

Vår årlige weekendtur i desember ble forlenget med en dag og gikk i år til Abu Dhabi. img_1436-1Hovedstaden i de syv Forente arabiske emirater. Herlig å bare nyte den lange flyturen, sitte og bli servert mat, drikke og sove mesteparten av turen med Mr. L ved min side.img_1170Deilig å ligge på stranden i 28 grader og vite at jeg har en bay-watch som passer på meg hver gang jeg bader, – så er det rart, jeg badet hele tiden? hoho. Mr. L var mest opptatt av boken sin.

Herlig å møte de livsglade og kule jentene som badet med hijab og burka.img_1406 Vi besøkte verdens største moské litt utenfor Abu Dhabi. Det var en annerledes opplevelse. Før vi kunne gå inn i moskeen måtte vi ha på oss hijab. I de omgivelsene føltes det faktisk naturlig, og den ga meg en indre ro. Fikk raskt beskjed og dekke håret før jeg gikk videre. img_1423Her ser du Mr. L, er han ikke skjønn? Han ser nesten ut som en konfirmant.

img_1209Vi var heldige og fikk være med på feiringen av nasjonaldagen. En stor folkefest. Her står jeg uten for presidentpalasset, hvor nasjonens historie ble vist i et spektakulært videoshow rett på veggen. En spennende opplevelse. Jeg har på meg skjerf på hodet fordi jeg ikke tåler vind – slett ikke fordi jeg vurderte å konvertere.img_1177Fantastisk å sitte på solsengen og se solen gå ned i horisonten, med et glass vann med isbiter. Mr. L hadde i sin visdom (?) booket et alkoholfritt hotell.img_1380 Jeg fant et helt magisk spisested, man kan neste ikke tro at det er ekte. Deilig mat og harmoni på Asia de Cuba.

Vi reiste på en torsdag og var hjemme søndag. Svipptur. Følte jeg opplevde mye på kort tid. Var ikke på sosiale medier på 2 døgn og har ikke sovet så godt på flere år. Det er et tankekors 🙂

Dagen ord: Stopp opp og ta deg en ferie. Bli fristet!

Foto: Mr. L og stylist Karen Eriksen

2 kommentarer

Bente Svar

Fantastiske opplevelser – og herlige deg??

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Bente 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *