Christer Berens og Trebbiano d`Abruzzo

Mitt møte med Christer Berens

Jeg var på åpningen av Norwegian Fashion week center 2017.IMG_2333 Hyggelig og spennede å gå rundt å titte på kolleksjonen for høsten 2017. Fotograf Trine er kreativ og syntes også jeg fortjente litt gulldryss. Men jeg måtte ordne det selv.IMG_2299En av de hyggelige overraskelsene var at jeg møtte Christer Berens. Han er den kjente radiostemmen fra P4. Jeg har hørt på Christer Berens i årevis når han gir sine mat- og vintips. Nå vet jeg at han i tillegg produserer vin.

Jeg har alltid lurt på hvordan han ser ut. Han var faktisk langt mindre feminin en jeg trodde:) Christer er frisk og herlig, akkurat som hvitvinen Trebbiano d`Abruzzo han selv har produsert i Italia og som jeg fikk smake. IMG_2317Kjørte bil den dagen og måtte nøye meg med en liten sipp. Jeg er ingen sommelier, men Christers viner kan jeg virkelig anbefale. Denne koster kr. 114 og varenr. 2014001.

Snøen laver ned, for en gangs skyld denne vinteren, men jeg tenker på lysere dager med sol, varme, bølgeskvulp, reker, skalldyr med et glass Trebbiano d`Abruzzo i hånden. Gleder meg til å komme hjem for å finne noen spennende oppskrifter i en av kokebøkene til Christer 🙂 Bon appetit.

Dagen ord: La deg overraske!

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 22.02.2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *