Tid for stillhet

Stillhet? Er du flink til å slappe av? Det er bare å kaste bh-en – (ja den er av) og ta på seg noen behagelig plagg. Det er viktig å finne sin egen meditasjonsteknikk, og la kroppen lande og finne sin indre ro. Skape sin egen kjærlighet til livet. Innimellom klarer jeg å sitte i 20 minutter og ikke tenke en tanke. Min tid for stillhet.

Vi alle har god og dårlige dager. Jeg bygger meg opp litt hver dag ved å si noe pent til meg selv 🙂 Gjør du? Ikke ? Begynne i dag! Si til deg selv at du er FANTASTISK!

IMG_2205Det er deilig og ta på seg myke plagg som ikke strammer. Man må ikke skifte klær for å finne roen. Men det kan gjøre at du blir mer bevist på det du gjør.

Ta deg tid til å lukke øynene og puste dypt. Det kan gi fin effekt og kan fjerne spenninger som gjør at man stresser ned og får energien tilbake.

IMG_2187 (1)Leggvarmere kan også brukes som armvarmere! Herlig – og jeg som fryser så lett.

IMG_2234Genseren er lekker både foran og bak. Bildene er tatt i svømmehallen på Sanderstølen.

IMG_2194 (1)Egenpleie som for eksempel og ta seg tid til stelle tåneglene, gir også en behagelig form for stillhet. Egenpleie er viktig. Velstelte føtter gir iallefall meg den gode følelsen.

Antrekket er fra la danse.

Dagens ord: Si noe pent til deg selv.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 14.02.2017

4 kommentarer

Karen Eriksen Svar

Hei Kirsten, ja, vi alle burde ta oss tid til det 🙂

Kari-Brit Berg Evensen Svar

Jeg skulle kommentere Emma Wiklund sin kolleksjon av kremer og parfyme, traff henne i Stockholm for noen år siden på en stand hun holdt, skjønn dame g nydelige produkter. Kom dessverre ikke inn på den siden du hadde parfymen, vet ikke hvorfor.

Karen Eriksen Svar

Helt enig. Jeg skal sjekke det opp Kari-Brit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *