Blå kjole fra Michael kors

Happening hos Michael Kors

Ny lekker Michael Kors butikk i 3 etasjer på Karl Johan i Oslo.  Det bugner av flotte vesker, sko, tilbehør og klær til både kvinne og mann.

Jeg stikker innom en liten tur, viktig å følge med og bli inspirert til blinyblogg.no. Nå er det vel på tide og lage en veskesak?

IMG_2990På eventet har de hyret inn DJ som spiller kuuuuul musikk, og lager god stemning. Hun har selvfølgelig på seg en Michael Kors kjole.

IMG_2989  Det blir serverte nydelige kanapeer, og det er bobler i glasset. Kjekke menn som går rundt med fatene og serverer. Denne er med avokado og granateple. Super godt. Dette skal jeg selvfølgelig prøve å kopiere. IMG_2986Micheal Kors er mest kjent for sine flotte vesker, men har jeg ikke sett denne designen før mon tro?IMG_2980 (1)Michael Kors har også et godt utvalg av sko. Det er det kanskje ikke alle som vet. Disse jålete skoene hadde vært noe for meg. IMG_2997Som du ser er det mange fristelser 🙂

IMG_2944 (1)Jeg rakk akkurat og prøve en kjole før butikken var full av inviterte gjester. De har mange fargerike vakre kjoler denne sesongen. Gå inn på Michael Kors og se det flotte utvalget de har.

Dagens ord: La deg inspirere 🙂

Foto: Stylist Karen Eriksen

Publisert: 17.03.2017

2 kommentarer

Siv Toril Svar

Lekker🌸

Karen Eriksen Svar

Tusen takk, Siv Toril 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *