Bilde uten rouge

Lær å legge rouge

Frisk opp eplekinnene med rouge. Få bort den gustne fargen men en vakker farge på rougen, det gjør underverker.

Hvis man ikke bruker sminke i det hele tatt, så er faktisk rouge et must. Særlig i vinterhalvåret. 
IMG_3037For å legge rougen riktig er det enkleste trikset å smile. Ja, man føler seg litt rar når man står foran speilet, der å smiler. Men prøv det da vel, det fungerer.

Legg rougen på den runde delen som kommer fram. Pass på å få like mye på hver side. IMG_3044Med farge på eplekinnene forvandles man til å se frech ut og det tar bare noen sekunder. Dette trikset har jeg lært bort til mange fantastiske kvinner.

IMG_3060Hvis du heller vil legge rouge på den tradisjonelle måten for å fremheve kinnbena. Plasser to fingre på kinnet ved siden av nesa, og legg merke til hvor den ytterste fingeren havner. Rougen skal ikke nærmere nesa enn det. Kjenn etter hvor kinnbena dine er plassert.

IMG_3056Legg rougen forsiktig rett under kinnbena og gjør små bevegelser oppover. Rougen skal ligge rett i underkant av kinnbena og så vidt oppå.

Meningen med rouge er at du skal lage en skygge slik at kinnbena popper fram. Du kan også legge en lys kontur øverst på kinnbena. Å fremheve kinnbena gir et mer sofistikert uttrykk enn på eplekinna som heller gjør deg søt og frisk som jeg liker best.IMG_3373Mine favoritt farger på rouge. Gå inn på karen.eriksen.marykaynorway.no og bli inspirert.

Dagens ord: Fresh deg opp med rouge.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 26.03.2017

6 kommentarer

Maily Svar

Takk. Greit😆

Karen Eriksen Svar

🙂

Anita Kristin Skofterud Pedersen Svar

Flott at du tar opp noen sminketips. Det her var lærerikt,for som regel børster man vel litt på for store områder. Ser jo veldig klart av bildene hvor du har lagt det på. Supert.

Karen Eriksen Svar

Såååå fint Anita 🙂

Inger Johanne Gustavsen Svar

Hei hei:)
Tusen takk for lett forståelig og god forklaring 🙂
Ha en fin dag:)

Karen Eriksen Svar

Tusen takk hyggelig tilbakemelding Inger Johanne. Flott at det var lett forståelig,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *