Står og skifter på gata

Fine kjoler

Hva med å krydre livet med ny kjole? Det bugner av kjoler, med blonder, blomster eller striper i motebutikkene. Her er en liten smakebit.

Her er det ikke snakk om genanse, det er bare å skifte på gata og få jobben gjort. Synes Mr. L er litt kul som bare står der helt avslappet, men med hode nedi mobilen (sikkert på FB) og venter på til jeg skal bli klar til foto.

Herlig å sykle med bysyklene opp Akerselva og finne location. Elsker området med store flotte piltrær og elven som renner bedagelig nedover. Fin arkitektur på bygningene er det også. Et område du bør oppleve når du besøker Oslo.

IMG_4481 (1)Vakker blå blonde kjole. Feminint med v-utringet kjole, med gjennombrutte ermer. Ermene har perfekt lengde og det er god plass til kraftige overarmer.IMG_4467 (1)Tidløst med hvit jakke over en kjole. Sommerlig og fint med 3/4 dels erm.IMG_4388Den stripet kjolen er soleklare min favoritt. Den former seg etter figuren på en elegant måte. Lengden er perfekt og jeg føler meg en dose deilig, hihi.IMG_4389Feminint med bardot-krage. Den kan man trekke ned og gjøre skuldrene helt bare. Jeg er bredskuldret og kler bardot-kragen på denne måten.

IMG_4432Smart blomstrete kjole som er rett i fasongen. Har du noen kilo til overs, kamufleres de. Jeg synes kjolen er i korteste laget for mine 176 cm, men dette er en inspirasjon til deg.

Supert med sko med kilehel. De gir fin høyde og er behagelig å spaserer i, uten og bli helt ødelagt i føttene.IMG_4436Her er det god stemning og jeg må jo flørte litt med fotografen Mr. L, så han blir med ut neste gang jeg tenger fotograf. Det er ikke så lange til, men det vet ikke han.

Blå kjole og jakke fra Days Like This. Stripete kjole fra Oasis og blomstrete kjole fra KappAhl. Sko fra Din sko

Dagens ord: Vær flørtete!

Foto: Mr. L

Publisert: 14.05.2017

16 kommentarer

Bente Svar

Du er så flott og flink til å finne klær – løper ut for å kjøpe den stripete 🎉😉🙏

Karen Eriksen Svar

Herlig Bente, den kjolen vil være nydelig til deg 🙂

Berit Gunnerød Svar

Hei ! Er så interessant og lærerikt å følge deg. Men en ting lurer jeg på, hvordan har du klart å ta av så mange kilo på så kort tid? Har også noen kilo for mye,,så nå lurer jeg på om du vil dele det også?

ITS Hagen Svar

Superrfin! 💕👍🏻 Den blondekjolen og den stripete var på hvert sitt vis like flotte til flotte deg! 👏🏻🌸

Karen Eriksen Svar

Å så hyggelig å høre skjønne deg 🙂

Trine Svar

Nydelig Karen!

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Trine 🙂

Hilde Kristoffersen Svar

Jeg ble også nysgjerrig på dietten???

Hege Svar

Den stripete kler deg veldig godt

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Hege 🙂

Vibeke Brastein Svar

Hva slags diett har du fulgt, har 5 vanskelige kg for å komme ned i matchvekt:)

Karen Eriksen Svar

Helt enig Eli 🙂

Karen Eriksen Svar

🙂 🙂 Herlig 🙂

Aurora Leonor Jimenez Svar

Fantastiske kjoler på en vakker kvinne!! Og man kan godt se den gode bånd mellom deg og fotografen😍du sprudler av glede og det smitter!!

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Aurora, herlig tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *