Rød tunika fra Lindex og jeans fra KappAhl

Flotte Sidsel er «Modell for en dag»

Sprudlende, herlige og flotte Sidsel Grepstad Dalaker (64) jobber som konsulent på kjeveortopedisk avdeling. Nå var det hennes tur til å være «Modell for en dag». Så mye humor og moro jeg hadde på jobben den dagen! Sidsel viser fargerike antrekk som passer til hennes personlighet, og til den naturlige og vakre hårfargen hennes.

Sidsel vant konkurransen jeg hadde på FB og ble superglad for å få en oppkvikkende dag sammen med meg! Tenk det ……hoho 🙂

Her er Sidsel iført tunika og en tøff avklippet bootcut bukse. Buksen gjør antrekket kulere. Bli inspirert til å bli litt frekkere i stilen, jenter 🙂

Buksen må jeg bare kjøpe meg var Sidsels kommentar, og syklet hjem i ny bukse etter bli-ny-dagen.Gøy med store fargerike øredobber 🙂 Juhuuuu!

Røff opp antrekket med en lang sleng-over kåpe. Den har belte og kan også brukes som kjole.Sidsel speider utover Oslo. Tøft med caps.

Ta av capsen og på med høyhelte sko – antrekket får plutselig et nytt utrykk.Trendy solbriller og en fargerik veske pynter opp en enkel kjole!Sidsel i en smart og avslappet kjole i nydelig kvalitet som kan skjule det lille ekstra rundt mage og lår. Er ikke fargen vakker? Gøy å være «Modell for en dag». – You made my day 🙂 var Sidsels kommentar.

Bildene er tatt ved Festningen Restaurant, som anbefales både for god mat og for opplevelsen med utsikten over Oslo og fjorden.

Tunika og hatt fra Lindex. Jeans, øredobber, caps, gullveske og flipflop fra KappAhl. Hvit topp, turkis kjole og fargerik veske fra Zara. Kjole fra Sisley. Solbriller fra Ray Ban. Blå ballerina fra Din Sko.

Dagens ord fra Sidsel: Carpe diem!

Foto: Blinyblogg

Publisert: 27.05.2017

5 kommentarer

Per Skjelbred Svar

Sidsel er superdame. Jeg jobbet med henne for 40 år siden🤪👻👍

Kjærsti Skymoen Svar

Wow for en super flott modell. Sidsel er ei vakker dame både på utsiden og ikke minst på innsiden. Et stort forbilde ❤

Karen Eriksen Svar

Helt enig Kjærsti 🙂

KAri Skaar Svar

Sidsel har alltid vært en flott dame, selv etter fylte 60 år. Alt kler den flotte damen.

Susanne Skramstad Svar

Vakre sprudlende Sidsel, som kler utrolig godt rødt og blått 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *