Bilde av personal shopper Karen Eriksen

Hvorfor en personal shopper?

Hvorfor en dag med personal shopper?  Tenk så herlig det hadde vært å få hjelp til å handle klær, tilbehør og sminke. En som tar styringen som (meg for eksempel). Unngå unødvendig bomkjøp. En som velger riktige farger som gjør at du stråler og finner klær som sitter perfekt og gjør at du kan mixe og matche plaggene til mange antrekk.

Du tenker sikkert, det er så dyrt å få hjelp av en personalshopper. Ja det koster litt,  men det er også dyrt med for mange feilkjøp. Er det ikke flott å få gode råd om hvilke klær som kler deg og din fasong.

Jeg er ekspert på å fremheve og det som skal skjules, uansett kroppsfasongen, størrelse og lengde. Jeg har jo vært med å lage bli ny i KK i 18 år.

Det er gøy å være med på shopping. Jeg jobber raskt og effektiv skyter litt av meg selv, men det er vel lov, eller hur?

For det første er bomkjøp bortkastete penger, og tingene tar mye plass i klesskapet. For det andre er plaggene til irritasjon når prislappen fortsatt henger på plaggene år etter år.

Det er mange fristelser. Hvilken farge skal jeg velge? Ja, du kan så si. Farger opp til ansiktet blir viktigere og viktigere jo eldre vi blir. Bruker man feil farger blir man 5 år eldre og 5 år yngre ved valg av riktig farge. Her KAN jeg hjelpe deg. Tenk jeg kan gjøre deg 5 år yngre. Juhuuuu

Ønsker du å unngå mange slitsomme timer i klesbutikkene alene. Kontakt meg gjerne, så tar vi en liten shoppingrunde 🙂 Jeg ser hvilken klær og stil stil du kler på noen sekunder og i tillegg kan jeg gjerne lære deg å legge en fresh makeup.

Du tenger kun en halv dag, da er mye gjort. Personalshoppingdag er også fint å ønske seg til bursdag eller jul. Unn deg en kosedag, hvor du er i fokus. Ta en titt på www.stylist.as og se priser. Ser frem til å høre fra deg!

Dagens ord: Unn deg en personalshopping dag!

Foto: Mona Norby

Publisert:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *