Sønnen Oscar står og jobber med og rydde opp planker

Jeg har laget dam i hagen

Jeg har alltid ønsket meg en dam i hagen, helst med vannliljer. Vi pusset opp hytta og brente alle matriallene fra hytta på et stort bål. Når alt var brent var jeg litt spent på hvor dyp gropen i fjellet var og fikk sønnen min Oscar til å grave frem hullet.

Skjønte etterhvert at her var det mulighet for å få den dammen jeg alltid har ønsket meg. Den eneste utgiften ville være sement og arbeidsinnsats. Det var ingen andre i familen som ville ha dam så dette var mitt prosjekt.IMG_7730Jeg gikk til innkjøp av sement. Gravde og fant frem stener rundt i hagen som passet, slik at jeg kunne lage meg en dam.

Da jeg begynte å blande ut sementen kom overraskende sønn og Mr. L og ville hjelpe til 🙂 . Jeg burde ha tatt trinn for trinn bilder, men det tenkte jeg ikke på da.

Det var noen sprekker og åpninger, som på enden på venstre side. De tettet jeg igjen med sement og stener. Ikke så lett å se, fordi fargentonene på stenene går i hverandre. Bilde er tatt fra terrassen. Du ser meg i hjørnet.

Ble det ikke flott? Nå mangeler det bare noen kunstige vannliljer, det får jeg ta med neste gang jeg skal på hytta.

Elsker prosjekter og liker å lage steingjerder. Har faktisk laget noen stykker og er igang med et nytt prosjekt i sommer.

Jeg har en liten bekk nederste i hagen som er dekorert med stener i bunnen og på den ene siden av bekken. Blomstene spirer opp mellom stenene, det er vakkert 🙂

Du trodde kanskje jeg ikke likte å bli skitten på hendene? Hu jåla der liksom…..hoho. Faktisk liker jeg best å jobbe i hagen uten hansker.

Dagens ord. Gjør noe med din drømmer 🙂

Foto: Blinyblogg.no

Publisert: 05.06.2017

6 kommentarer

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Thomas:) Ønsker deg en herlig søndag 🙂

Inger Tirid Svar

Nyyydelig!! Så artig med dam og hageprosjekter👏🏻😁🌺. Kreativitet behøver ikke stoppe med klær hud og hår😀. Jeg bygger selv dam i hagen nå. Dvs utvider😅.

Karen Eriksen Svar

Tusen takk herlige du 🙂

Merete Svar

Nydelig dam. Ser helt naturlig ut.
Ingen er bare det du ser vet du 🙂

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Merete 🙂 Hyggelig tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *