Lyseblå overdel fra Lindex og øredobber fra NickyBlystad

En kald skulder, men skjuler overarmene

Perfekt med overdeler som skjuler overarmene. Det er bare å inse at overarmene blir ikke penere med årene. Huden blir løsere, rynkete og man får litt cellulitter. Omsider finnes det flere og flere topper og bluser som har litt erme. Cellullirtene greide jeg faktisk og bli kvitt med cellulittkrem fra Mary Kay før sommeren.

Flott og vise litt bare skuldre, det gir den gode sommerfølelsen. Huden på skuldrene holder seg jo bra, hehe. Har du sett så flotte håndlagede øredobber fra designeren Nicky Blystad, Trykk på navnet så kommer du rett inn på siden til Nicky.

Delikat overdel fra Lindex i nydelig blåfarge som kan skjule dansehåndtak for den som har det 🙂  Denne blåfargen kler de fleste kvinner.Vakker bluse fra Lindex som er fin både til hverdags og fest. Det var deilig og endelig få på seg en shorts igjen.

Litt trang i øya, hehe, det var skarpt lys den dagen 🙂 Luftig og delikat bluse som er lengre bak en foran.

Trendy overdel med påsydd dekor fra Cubus.

Herlig å ligge i hammocken til Trine. Skulle gjerne ligge her hele dagen. Store solbriller pynter alltid opp et antrekk.Finn en feil, hoho. Er det mulig? Her har jeg jo ikke greid å kle på meg toppen fra KappAhl riktig. Oppdaget feilen da jeg skulle redigere bildene. Det går hurramegrundt noen ganger, men er iallfall stort sett blid på jobb 🙂Fikk Mr.L til å ta et nytt bilde av overdelen. Her ser du altså hvordan man skal kle på seg toppen. Solbrillene er på fordi jeg ikke gadd og sminke øynene, har tross alt ferie!

Sitter ved spisebordet på hytta i Kragerø. Det er kunstner Janicke No R. Løke som har malt dette nydelige og energifylte bildet 🙂

Dages ord: Tillat deg å feile 🙂

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 11.07.2017

10 kommentarer

Gøril Wærang Svar

Hvilken krem fra Mary Kay brukte du mot celluliter?
Fin og morsom blogg:-))

Karen Eriksen Svar

Time wise body, Smooth-action cellulite gel cream. Den er super Gøril, sender den gjerne til deg hvis du vil prøve den. Herlig at du liker bloggen min.

Ingrid Svar

Flotte og fargerike topper, men ikke helt der jeg er. Jeg er glad for at dagens motebilde er åpent for alle klesstiler, og da mener jeg alle. Det er så gøy når man kan føle seg fin i det tøyet man trives best i og ikke kjenne seg annerledes.
Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

Karen Eriksen Svar

Det er viktig og lage sin egen stil 🙂

Anita Kristin Skofterud Pedersen Svar

Såååå flotte farger. Du er utrolig fiìiion😏😏😏

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Anita 🙂

Kjersti Svar

Jeg syns du er flott med toppen brukt på både riktig og «gal» måte. 😊👍🏼☀️

Karen Eriksen Svar

HOHO, herlige du 🙂

Trine Svar

Du er så smart altså👏🌞🏝😊. Takk for herlige tips – og en smak av sommer😍

Karen Eriksen Svar

Bare hyggelig Trine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *