Grønn pologenser fra Benetton

Kort eller lang hals

Kort, lang, bred eller slank hals.Det finnes så mange forskjellige halser. Hals til besvær.  Neida,-  her har du noen tips om hvilken type utringning, ulike halser kler best. Fint å ha på minne til neste gang du er ute å handler et nytt plagg, og det er vel ikke sååååå lenge til, hehe  🙂

Har man lang hals er det supert med polo. Jeg elsker polo og bruker det mye vinterstid, luner godt.Unngå pologenser hvis du har kort hals eller dobbelhake. Da virker halsen enda korter. Hvis du må ha, finn en løsere polo, hvor man kan putte dobbelhaken nedi halsen på genseren. Den variantene har jeg brukt i perioder. Polo skjuler skrukkete hals og det er heller ikke så dumt.Jeg elsker v-hals. Den forlenger halsen og gjør dobbelhaken blir mindre synlig. Unngå v-utringning hvis du har lang hals.Turtelneck er et fint alternativ når man ikke føler seg vel i polo. Den deler opp en lang hals og kan også brukes hvis man har kort hals.Er halsen litt kraftig er det fint og ha en dypere utringning. Halsen ser brede ut hvis utringningen ligger helt inntil halsen.Har man lang eller veldig slank hals er det smart med en utringning som ligger helt inntil halsen.

Har du en normal hals, behøver du ikke ta noen spesielle hensyn. Da kan du velge og vrake i utringninger på halser.Håper du ble litt klokere 🙂 Alle plaggene er fra Benetton.

Dagens ord: Det er bare å strekke halsen, damer 🙂

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 23.08.2017

4 kommentarer

Anita-Kristin Skofterud Pedersen Svar

Jeg syntes V-utriging er veldig fint,når man er «litt»lubben. Men liker også polo ,særlig under poncho. ❤❤❤

Karen Eriksen Svar

V-utringning gjør overkroppen smalere og det liker vi Anita-Kristin 🙂

Ingrid Svar

Det er helt utrolig hvor mange varianter det er av oss kvinner og menn, og vi er alle flotte på hver vår måte. Personlig går jeg for alle varianter hals, unntatt for tett og stram polo eller for stor utringning.
Beste hilsen Ingrid

Karen Eriksen Svar

Takk for fin tilbakemelding Ingrid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *