Leopardmønstret fuskepelskåpe

Kle deg elegant i leopardmønster

Det er helt vilt hvor mye leopardmønster, det er på plagg og tilbehør høsten 2017. Sjekk fuskepelskåpen som har skinnende pels (skulle tro dyret hadde levd godt). Den er myk og deilig. Alle kan kle seg i leopardmønster. Enten med plagg eller tilbehør.

Jeg har nevnt det tidligere. Kjøper du et plagg eller tilbehør med leopardmønster som har klassisk design, kan du bruke det i årevis. Sjekk det nest nederste bildet. Skjørtet jeg har brukt i 15 år.Kåpen er rå fra Lindex .Skulle tro jeg var kjøpt og betalt det for å si det sånn, men de er jeg dessverre ikke, hoho.

Jeg liker å dempe leopardmønstret fuskepels med t-skjorte og jeans.Blågråtonene på skjerfet er lekkert å bruke til antrekk som går i sort, ecu eller blått. Og selvfølgelig koksgrå som jeg bruker mye. Skjerfet er fra Days Like This.

Har et lignede skjerf som jeg kjøpte i fjor som går omtrent i disse fargene. For engang skyld, såååå sparte jeg de penga 🙂Enkelt og elegant polo. Nydelige fargetoner på mønstret som de fleste kvinner kler. Den gir fin farge til ansiktet. Polo fra Days Like This.Gleder meg til å rocke med dressjakken med frynser på party til helgen. Kjøpte den før sommeren hos Zara.  Juhuuuu 🙂 Jeg elsker grått. Smart genser med leopard fargede armer. Skjerfet er løst. Begge fra Lindex.Feminin bluse med v-hals og volanger. Har man noen kilo for mye rundt magen, er denne blusen super. Bluse fra Days Like This.

Skjørtet er like tøff som da jeg kjøpte deg for 15 år siden. Bilde er tatt av Kjersti Engebret.Ønkser man ikke plagg i leopardmønster. Velg tilbehør. Støvlett og veske fra Micheal Kors

Dagensord. Vær litt dyrisk og ha deg gøy.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 27.09.2017

16 kommentarer

Anita Hoff Svar

Hei. Så mange flotte sammesetninget😍😍lurer på hvor den leopardmønstrede kåpen er kjøpt. Den er rålekker ❤❤❤Tusen takk for fin blogg❤

Karen Eriksen Svar

Den er kjøpt hos Lindex og henger fortsatt i butikken Anita 🙂

Lisbeth Wilhelmsen Svar

Mange fine antrekk som du har satt sammen, personlig syntes jeg kåpen blir litt voldsomt. Antrekket jeg likte best var toppen med den lange frynsete vesten over og blusen med blå strikket vest .
Ha en fin søndag

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Lisbeth 🙂

Bente Svar

Herlig at noe av moten kommer tilbake! Har nettopp kjøpt leopard mønstrete sko – tror jeg må sjekke IT kåpen fra Lindex – yippiii😉👍🎉

Karen Eriksen Svar

Flott at jeg inspirere deg Bente 🙂

Ingrid Svar

Tror jammen jeg må finne frem leopardkåpen igjen. Den har hengt i skapet noen år nå. Ja, ja, sparer man kommer alt tilbake en dag.
Beste hilsen Ingrid

Karen Eriksen Svar

Så flott 🙂

Reidun Hetland Svar

Du er bare hot hot hot.
Utrolig flotte antrekk og tilbehør 😍🖒

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hot tilbakemelding, skjønne Reidun 🙂

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Reidun, hyggelig å høre 🙂

Siv Natvig Svar

Inger Styrvold hei.
Du trenger ikke skinn i buksen for å være raff. H & M har en sort coated strech bukse som ser ut som den Karen har på seg.

Marie Svar

Woow, mange stilige antrekk her 😀

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Marie 🙂

Inger styrvold Svar

Herlig med dyremønster.. men skinnbuksa di var også veldig fin.. Håper det er Lindex også..? 🙂

Karen Eriksen Svar

Buksen er noe jeg hadde i skapet fra før Inger 🙂 Beklager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *