Fargerik strikkejakke fra Lindex

Stylingtips til lange strikkejakker

Du bugner av strikkejakker i ulike lengder og forskjellige garnkvaliteter. Designen er stor sett lik, men finnes i mange ulike farger. Jeg kan nesten ikke finne en strikkejakke som er varm nok. Der er vi forskjellig. Jeg vet mange kvinner blir fort for varm med strikkejakke, men da er det bare og velge en finstrikket jakke. Lang strikkejakke er et must høsten 2017 🙂

Enkel og tidløs stil. Endelig en tøff strikkejakke i nydelige høstfarger, som er strikket på stor strikkepinner. Deilig, god og varm. Litt for tykk til å ha under kåpen. Jeg elsker lange strikkejakker som varmer baken og ikke minst skjuler den 🙂 Strikkejakke fra Lindex.

Klassisk og delikat strikkejakke i jordfarge. Denne fargekombinasjonen på antrekket kler alle. Klær og skjerf fra Days Like This. Synes du jordfargene er litt blast opp til ansiktet. Gjør som meg –  velg et mørkere skjerf som gir mer farge til ansiktet.

Strikkejakker er fint over kjoler, skjørt og bukse, som sagt et veldig anvennelig plagg. Veske og støvletter med frynser gjør antrekket lekent. Lang strikkejakken er fint som overgangsplagg utover høsten.

Det er perfekt og pakke seg inn med et stor deilig skjerf, det gjør antrekket tøffere og så luner det godt. Hele antrekket er fra Lindex.

Jeg elsker dessuten å krype opp i sofaen med en lang strikkejakke og se på tv eller lese en god bok (her overdriver jeg. Det blir altfor sjeldent at jeg tar meg tid til å lese en bok dessverre, må skjerpe meg) 🙂 .

Dagens ord: Ta deg tid til å lese en god bok.

Fotograf: Trine Foon Karlsen

Publisert: 21.09.2017

14 kommentarer

Heidi Glesnes Svar

Hei,
Er den stripete jakka hjemmestrikket? I så fall, hvor er den fra?

Karen Eriksen Svar

Strikkejakken er fra Lindex, men den får du ikke tak i nå, lagde saken for en stund siden. Du får bli inspirert av stylingtipsene Heidi 🙂

Gunn Eljar Svar

Den stripete var flott, må jeg ha.

Karen Eriksen Svar

Supert Gunn 🙂

Marit Gustavsen Svar

Klarer meg ikke uten lange strikkejakker… både kjøpte og hjemmestrikkede… Love them, I’m a freezing Lady!

Karen Eriksen Svar

Da er vi to Marit. Bruker lang strikkejakke i ull hele året 🙂

Brita Steffensen Svar

Det var så fint med strikkejakke og skjerf utenpå kjole ( som var veldig fin) . Har aldri tenkt at det passet i lag. Takk for inspirasjon 🙂

Karen Eriksen Svar

Herlig at du blir inspirert Brita 🙂

Ingrid Svar

Lange strikkejakker er både fint og praktisk. Jeg bruker bomull på sommeren og ull til høst og vinter. Et «må ha» plagg for tiden.

Beste hilsen Ingrid

Karen Eriksen Svar

En lang strikkejakke er lunt og behagelig plagg som jeg bruker hele året 🙂

Tone L. Lauridsen Svar

Days Like This klærne👍
-tone😉

Karen Eriksen Svar

Helt enig Tone, klassisk og lekre plagg 🙂

Karen Eriksen Svar

Herlig Liv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *