Deilige strikkegensere

Deilige strikkegensere er tøft både til bukse og skjørt. Det er alltid spennende om kvaliteten holder mål. Jeg er rimelig lei av ullgensere som loer, er du?. For en varm strikkegenser må jeg jo ha. For mange år siden kunne jeg ha en strikkegenser i flere år og den holdt seg like pen. Slik er det dessverre ikke lengre.

Perfekt med en ekstra lang genser som varmer opp både baken og litt av lårene. Skal man velge en lang genser bør man ha litt høyde eller så virker man enda kortere. 🙂

Fint med stor rullekrage, den gjør at overkroppen virker smalere fra Lindex.Likte godt fargen på genseren fra Cubus med de helt spesielle ermene. En strikkegenser går stort sett til alt du har i klesskapet. Viktig at ikke genseren er for vid. Er den det kan man bare virke stor, bumsete eller firkantet.

Jeg elsker å besøke hagesentre og se på planter. Her var det mange fristelser. Nydelig lyng i lillatoner som matcher genseren. Skulle tro jeg var stylist! 🙂

Enkel kort rosa strikkegenseren fra Lindex er supert til deg som ikke er så lang. Turtleneck luner godt og kler de fleste.Sorte bukser passer til det meste. Blå jeans er også alltid tøft til en stor varm strikkegenser.

Lekkert å blande rosatoner, rosa kåpe fra KappAhl.

Dagens ord: Lun i vinter.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 05.10.2017

4 kommentarer

Anita Kristin Skofterud Pedersen Svar

Flotte deg.🤗🤗🤗

Karen Eriksen Svar

Tusen takk skjønne Anita 🙂

Ingrid Svar

En delelig lun ullgenser er gull utover høsten og vinteren. Ulempen er at det fort blir varmt for oss godt voksne kvinner når hetetoktene kommer.

Jeg har forresten skrevet et innlegg om klær på bloggen min i dag og linket til deg. Håper du synes det er greit.

Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

Karen Eriksen Svar

Bare hyggelig at du deler Ingrid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *