Min kule «skinnbukse» til kr. 599.

Digger denne bomullsbuksen med skinn-look. Jeg liker bukser med godt strech og høyt liv, og særlig til hyggelige priser. Jeg har ikke kjøpt meg ekte skinnbukse enda. De finnes ikke med høyt liv, og da venter jeg heller til den rette kommer på markedet. Jeg orker ikke bukser hvor rumpesprekken synes når jeg bøyer meg. Buksen fra Kappahl er smart både til hverdag og fest.«Skinnbukse» med tøff design. Jeg er svak for bukser meg ekstra lommer og synlige glidelåser. Det gjør at jeg føler meg så ung. Juhuuuu 🙂 Supert at det ikke er mer som skal til, er du ikke enig?

Stripete genser i ecru og sort er en klassisk vinner, og er like fin å bruke sommer som vinter. Genser fra Days Like This.Stor deilig varm genser, «skinnbukse» og UGGs-ene mine. Da er jeg i mitt rette element. En behagelig kombinasjon.Blank høstfarget lang boblejakke med hette, som varmer baken og lårene. Nå kan kulden sette inn. Denne fargen vil dere fleste kle. Er den ikke lekker 🙂 Boblejakke og genser fra Days Like This.Føler meg velkledd i dressjakke, hvit skjorte og skjerf. Liker å kle meg i dressjakke når jeg skal ut på cafè eller i møter. Fant ikke mitt paisly-mønstrete skjef, så jeg lånte skjerfet til Mr. L. Det funket jo bra.

Pynter gjerne opp et antrekk med vesken fra Mulberry. Litt heler på bootsene forlenger bena og gjør helheten mer rocka.Man får oppmerksomhet med lang rød strikkejakke. Ikke dumt!Dekorer deg med blomster. Flotte rosedetaljer på overdel og veske. Hele antrekket er fra KappAhl.

Dagens ord: Du er en vakker rose.

Foto: Nina Solbakken

Publisert: 03.11.2017

10 kommentarer

Hanne Aaserud Svar

Kjempe fine antrekk. Elsker dressjakker

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Hanne 🙂

Ingrid Svar

Dette var skikkelig flott altså, og ser så behagelig ut i tillegg.

Beste hilsen Ingrid

Karen Eriksen Svar

Herlig og myk bukse, Ingrid

Anita Kristin Skofterud Pedersen Svar

Såååå mye flott. Og det er jo så fine priser!!!!
Takk for fin blogg🤗🤗🤗

Bente Hofgaard Nilsen Svar

Kul «skinnbukse» Karen – den må jeg prøve – Herlig med alle forslagene du kommer med:))

Kjersti Svar

Hei Karen! Takk for et nytt, flott blogginnlegg! Hvis du ikke allerede har gjort det: Hva med en sak om dressjakker? Veldig gjerne med strech? Syns det er vanskelig å finne dressjakker som sitter pent, særlig for oss med litt ekstra former.

Sonja Aas Rudolfsen Svar

Jeg har kjøpt maken bukse. Er så fornøyd med den:-)

Grete S Svar

Den buksa var jammen anvendelig 🙂 Kan brukes til alt slags tilbehør og ved alle anledninger.

Siv Natvig Svar

Fine du, men UGGsene skjønner jeg ingenting av. De har aldri gjort noe for å gjøre damer vakre…synes nå jeg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *