Bluse fra Joytag

Stylingtips: En bluse – tre antrekk

Lekker bluse med fjærprint. En bluse – tre antrekk. La deg inspirere. Fjærene får meg til å tenke på indianere. Jeg vet man ikke skal bruke ordet indianer lenger, jeg må le, hoho. Jeg har alltid vært opptatt av indianere og kommer til omtale den amerikanske urbefolkningen som indianere så lenge jeg lever. For meg er det et hedersord!

Silkeblusen kan du bestille her hos Joytag.Silkebluse er alltid tøft til jeans. Smart med den lille v-utringningen, og blusen er fin til både deg som er kort og lang. Her trenger man ikke å legge opp ermene, for å si det sånn 🙂

    Juhuuu. Her fant jeg litt rosa fjær i mønstret, og da passer det fint å pynte opp blusen med et rosa skjerf. Måtte holde varmen under fotograferingen, så her var det bare å hoppe litt. Fint med dressjakke til dette antrekket. Svart bukse og svarte pumps forlenger bena.

Pumpsene fra Unisa, er de beste pumpsene for føttene. Skulle tro jeg var kjøpt å betalt, men det er jeg ikke 🙂 Jeg ønsker bare deg det BESTE.

Klassisk ullskjørt fra Days Like This. Skjørtet finnes i flere farger. Ytterjakken til Mr. L passet fint i fargen til antrekket.Petrolfarget strikkejakke fra Days Like This luner godt. Fargen kler de fleste kvinner. Alle smykkene er fra Joytag.

Dagens ord: Husk å vær leken 🙂

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 24.11.2017

6 kommentarer

Lisbeth Wilhelmsen Svar

Flotte antrekk, du er så flink til å inspirere.

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Lisbeth 🙂

Ingrid Svar

Ja takk, slike klær liker vi, slike som kan brukes med forskjellig tilbehør og gi forskjellige uttrykk.

God helg fra Ingrid

Karen Eriksen Svar

Flott at du blir inspirert Ingrid 🙂

Merete Svar

Lekker indianerbluse. Indianer er også et ord jeg aldri har brukt for å diskriminere eller noe sånn. Det er så koselig å lese og se dine blogger fordi du bruker klær for enhver smak og pengebok. Liker også ditt gode humør

Karen Eriksen Svar

Så fint at du kjenner mitt gode humør igjennom blinyblogg.no Merete, jeg har det gøy. Herlig tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *