Drikker te hos Tea room i Oslo med klær fra Benetton

Tea room i Oslo

Tea room i Oslo. Plutselig oppdaget jeg at den 180 år gamle A.C. Perchs Tehandel hadde åpnet i et flott stort lokale i Kirkegata 5. De tilbyr et stort utvalg av unike te fra hele verden. Jeg er halvt skotsk og elsker te med melk. Og for noen unike smaksopplevelser jeg fikk oppleve på Tea room! Ikke noe er bedre enn en tradisjonell Britisk afternoon tea med ferske scones. Det minner meg om min barndoms besøk hos familien i England.

Er det rart jeg gliser med denne flotte oppsatsen foran meg. Et tårn av mat er ikke hverdagskost, og premien ligger på toppen.

Lekker klassisk drakt med gulltråder er flott å bruke når man skal i møter, eller bare å pynte seg litt for å møte noen til lunsj.

Ser litt sulten ut på dette bildet. Det skal bli godt med en deilig varm kopp te og ikke minst scones. Grove scones kjøper jeg minst en gang i uken 🙂 Hysj….. Det luner med en cardigan i ull over skuldrene. Jeg har for anledningen pyntet meg med perleøredobbene.

Tea rooms fokus er 100% på teen. Grønn te, hvit te, sort te, oolong og urtete. De har bare te og teutstyr, og INGEN kaffe.

Øver meg på å holde lillefingeren litt ut, men det faller meg dessverre ikke helt naturlig. Maten er nydelig og sconesen er smakfulle.

Det er fasinerede og se hvordan de behandler teen. Med børster og en stor mort. Håper du blir inspirert til å ta deg en tur – din neste lille reise?

Kledd meg litt andektig for omgivelsene. Litt morsomt bilde. Følte meg som Santa Lucia et lite øyeblikk. Hvilken tea skal man kjøpe med seg hjem, mon tro? Ikke lett å velge mellom 150 typer.

Jeg skal kjøpe to av de store gullfargede te-boksene for å ha stående på kjøkkenet mitt. Det blir dekorativt. Juhuuu, gleder meg. Alle plaggene er fra Benetton.

Dagensord: Tea for too.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 12.01.2018

3 kommentarer

Kari Friberg Svar

Ja, du er virkelig en oppmuntring i hverdagen, Pen jente, morsomme kommentarer og pene klær. Jeg savner cardigangs som går helt opp i halsen som i gamle dager. Hvor får jeg kjøpt det ? Jeg som bestemor finner ikke det nå til dags. Bare cardigansjakker utringet. det føles kaldt i halsen. Hvis du kan svare meg på det, så takk ! Hilsen Kari Friberg.

Bente Hofgaard Nilsen Svar

Så kult!
Du ser så flott ut Karen – viste ikke at Benetton sine plagg er så kule!
Og jeg som elsker te – takk for tipset:))

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Bente. Stikk innom å prøv dressjakkene til Benetton, de vil passe deg perfekt. Gled deg til teen på Tea room 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *