Rutete dobbelspent dressjakke fra Zara

Tips: Velg riktig dressjakke!

Jeg føler meg alltid velkledd i en dressjakke. Men det er ikke alle jeg kler, og det finnes naturligvis et utall forskjellige typer, lengder og fasonger. Her er en liten smakebit, og noen råd om hva du skal tenke på neste gang du skal investere i en.

Jeg er stolt av tvillingsøsteren Ingrid som har tatt så fine bilder av meg. Det blir ikke siste gang hun blir brukt som fotograf. Vi har det veldig hyggelig sammen 🙂

Ønsker du deg en dobbelspent dressjakke er det viktig at den er litt innsvinget, så man ikke virker  firkantet.

En dobbeltspent dressjakke gjør at man virker smalere på grunn av knappene. Deilig å skjule rompa. Måtte bare kjøpe denne jakken fra Zara.Jeg liker og røffe opp stilen med en hatt og et skjerf. Det ble kult, er du ikke enig? 🙂  Klassisk blå innsvinget dressjakke med grå striper. Designmessig min favoritt, og ser ut som om den er sydd til meg. Lengden på dressjakken kler mange. Ikke for lang og ikke for kort. Smale ermer gjør jakken feminin. Vertikale striper på jakken gjør at overkroppen virker smalere. Yess…….. Ikke rart jeg liker denne jakken fra Benetton.  Smart dressjakke for deg som ikke er så lang. Her synes hele rompa mi, og den har ikke blitt mindre i julen, hoho. Benetton har mange fine dressjakker til deg som er liten og nett.Føler man for å skjule rompe eller lår, anbefaler jeg denne jakken. Selv om man er liten kan du bruke en lang dressjakke – så lenge den er figursydd. Ellers så kan det fort se ut som om du har lånt den av mora di, hvis du skjønner hva jeg mener. Jakke fra Days Like This.Oversize dressjakke er trendy. Man føler seg aldri nett i en oversize jakke, men den er super til å gjemme bort det lille ekstra rundt magen for de som trenger det. Pass imidlertid på at den sitter godt over skuldrene. En fargerik dressjakke fra Zara er flott å kombinere med sort.

Tilbehøret og de andre plaggene er «lånt» fra mitt klesskap 🙂

Dagens ord: Kle deg opp med dressjakke

Foto: Ingrid Eriksen

Publisert: 05.01.2018

8 kommentarer

Turid Bergly Østre Svar

Flotte alle sammen. Du viser de jo så elegant.🎀😊

Karen Eriksen Svar

Tusen takk skjønne Turid hyggelig å høre 🙂

Mona Svar

Gode tips😊👍

Karen Eriksen Svar

Hyggelig å høre Mona 🙂

kari Friberg Svar

Du Karen er en fornøyelse å lese og se på alle de fine plaggene du viser oss. Kari 81 år.

Karen Eriksen Svar

Herlig å høre at du blir inspirert av sakene jeg lager Kari 🙂

Kate Eriksen Svar

Dette var spennende ang dressjakker….

Karen Eriksen Svar

Hyggelig du likte saken Kate 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *