Sitter med rosa morgenkåpe med et glass restorate

Bedre søvn med god drikke!

Hvor viktig er det ikke å få seg en god natts søvn! Jeg var så lei av å stå opp flere ganger om natten for å ta meg en liten tur på toalettet. Nå går alt så mye bedre. Og jeg stort sett slipper å våkne til «morratryne». Nå er det heldigvis bare noen dager innimellom. Før kjente jeg ikke igjen damen som jeg så i speilet.

Hemmeligheten er at jeg oppdaget en drikk som inneholder mye magnesium, krom, sink og andre ting kroppen trenger for å finne roen. – Tenk, alt dette i én boks! Jeg koser meg med drikken en halv time før jeg skal legge meg hver kveld. Blir du fristet til å prøve?Bare tuller her:) Innimellom når jeg skal ut å handle tar jeg en måleskje pulver og blander med vann. Det demper suget etter fy-mat. Før greide jeg alltid å finne en grunn til å fortjene en sjokolade. Ja, for hvor vanskelig er det ikke å holde seg unna godteri. Men har man nok krom i kroppen, så hjelper det til å ta bort søtbehovet, og det stabiliserer blodsukkeret.

Det er viktig å tenke på hva vi putter i munnen, og å ha en god livsstil. Vi har en kropp som skal vare lenge. En sunn kropp kommer ikke av seg selv. Tenk at 80 % av helsen sitter i tarmen. Skrekk og gru, når jeg tenker på hvor mye søtt jeg har spist opp igjennom årene.Etter å ha trent bruker jeg drikken så jeg slipper å bli SÅÅÅ støl, den restituerer kroppen. Selv om jeg egentlig liker å kjenne at jeg er støl og har litt vondt i kroppen etter trening 🙂 Ønsker du å vite mer om produktet – send mail til [email protected], eller bestill på 6701504.well24.com

Dagens ord: Du blir hva du spiser 🙂

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 04.01.2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *