Ingrid Martens og Karen Eriksen med lekre smykker fra Ingrid Martens

Lekre design-smykker fra Ingrid M Martens

Det var forfriskende å møte den dyktige smykke-kunstneren Ingrid Martens (53). Ingrid jobber med sølv og vakre edelstener. I voksen alder gikk hun på kurs for å lære seg loddeteknikker og steininnfatning.

Ingrids drøm om et eget smykkeverksted startet da hun var 10 år gammel. Endelig kom dagen da hun var klar – og drømmen gikk i oppfyllelse. Wow, så kule smykker hun lager. Det er viktig å følge sine drømmer. Følger du dine? Har du sett så vakre ringer! Jeg får lyst å kjøpe dem alle sammen. Kreativiteten kommer innenfra, sier Ingrid. Hun må jo ha det supert inni seg, hoho…., blir rent misunnelig. Ta kontakt med Ingrid Martens på 92800053. Følg henne gjerne på FB under Ingrid M Martens og instagram @ingridmariemartens.  www.martensmi.no  Ingrid er en snerten dame. Hun trener mye, og spiller golfturneringer hele året. Hun har vært Norgesmester i golf flere ganger. Hun er utdannet økonom. I 1984 var hun Miss Norway, og hun har jobbet som programleder i TV-Norge. Tydeligvis ikke den ting denne dama ikke kan.Ingrid lager tøffe smykker. Øredobber, kjeder, armbånd og ringer. Hun lager også kjeder og armbånd med sølv og skinn til både kvinner og  menn.

Ingrid sitter konsentrert og viser oss hvordan hun lodder et kjede på verkstedet hjemme på Nesøya i Asker. Du er hjertelige velkommen til å stikke innom og ta en titt. Da vil du møte verdens herligste dame.

Dagens ord: Følg dine drømmer, så blir ringen sluttet.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 25.02.2018

En kommentar

Ragnhild Schram Surlien Svar

Ingrid lager fantastiske smykker…..like tøffe som feminine….tilpasset heeelt DEG🌸🙏👍😍Bruker de hver dag til alle ulike anledninger. Ingrid er utrolig kreativ, kunstnerisk og veeeldig søt og koselig🌹🌸💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *