Midjebelte som fremhever midjen og skjuler magen

Det perfekte beltet som fremhever midjen og skjuler magen. Ja tenkt, to sååå fine ting på en gang. Et midjebelte kan være prikken over i-en, og gi antrekket et løft. Et bredt belte er tøft utenpå kjoler, skjørt, bukser, topper, gensere og jakker. Det er bare å leke seg frem til sin egen vri.

Bena virker lengre hvis buksen og beltet er i samme farge.

Jeg har alltid likt brede belter som skjuler noe av magen. Er jo glad i mat, vet du.Det er feminint å fremheve midjen med belte utenpå en kjole. Beltet holder kjolen på plass, og gir den enkle kjolen det litt ekstra.

Midjebelte passer de fleste. En liten inspirasjon 🙂

Ønsker man å virke lengre, velg et belte som er i samme farge som resten av antrekket.Jeg liker å dele meg opp med et brett belte i kontrastfarge. Det gjør at jeg virker kortete enn mine 176. Rosa og marine er sofistikerte farger sammen.

Finn én feil, hoho. Det er tross alt OL på tv, så her har Mr. L dårlig tid. Det er vel ikke alltid så viktig med detaljene……..

Kult å ha brett belte utenpå tykk genser eller dressjakke.

Beltet er fra Lindex, klær fra KappAhl.

Dagens ord: Se positivt på livet 🙂

Foto: Mr. L

Publisert: 18.02.2018

2 kommentarer

Ingrid Svar

Beklager altså, men dette syntes jeg blei «too much». Beltet tar hele oppmerksomheten og man glemmer å se det vakre mennesket som bærer det. Til den svarte buksen så det ok ut.

Beste hilsen Ingrid

Karen Eriksen Svar

Det er gøy med tilbehør og midjebelte kan feks freche opp et enkelt antrekk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *