Kult hatt fra Accessorize

Monica er «Modell for en dag» – se så flott hun er!

Skjønne, vakre og veldreide Monica Tjelta (55) er «Modell for en dag». Monica er kreftsykepleier og jobber på Aker sykehus. Vi fant fort tonen og hadde en superhyggelig dag sammen.

Vi møttes utenfor Steen og Strøm i Oslo sentrum, og gikk en liten shoppingrunde for å finne klær og tilbehør. Monica fikk tips om hvilke farger hun bør bruke for å bli den beste utgaven av seg selv. Bildene tok vi på den koselig fiskerestauranten Sørenga Sjømat.Olivengrønt er en av de store fargene for våren. Se så fint hun poserer. Fargen er en innertier for Monica. Overdelen har morsome detalj på skuldrene, samtidig som den skjuler overarmene.

Jøss, jeg ser ut som en fotomodell, var Monicas kommentar når hun så bildet.

Wow, har du sett for et vakkert blikk Monica har.

Jeg la en frech og naturlig makeup med produkter fra Mary Kay. Sjekk CC-kremen som trekker seg godt inn i huden, og ikke legger seg i linjene. Jeg bruker den selv hver dag. karen.eriksen.marykaynorway.no

Elegant, myk og komfortabel viskosekjole med et tøft bladmønster, sidelommer og lekre detaljer i hals og midje. Kjolen er litt lengre bak enn foran, og kan også brukes som lang jakke.

Mønstret på kjolen gjør at man får en herlig følelse av regnskog, du bare venter på at fuglekvittret skal begynne. Ikke for det, Monica kvittret nok hun…, og synes det var gøy å være modell.

Når du kjøper klær er det viktig å tenke på at de skal kunne kombineres med det du har i garderoben fra før.

Monica lærte at hun kler best gult gull. Det gir mer farge til huden hennes, enn hvit gull. De fleste kvinner over 50 kler best gult gull. Meg inkludert, og jeg som stor sett har smykkene mine i hvitt gull. Hallo Mr. L, fikk du med deg dette?

Kul lang strikkejakke med store lommer og tøffe hvite joggesko er trendy. Det er få sko med hel denne våren og sommeren. Jippi sier nå jeg, som prøver å gå 10.000 skritt om dagen  🙂 Jeg kan ikke bruke bukser med hull, sier Monica –  hoho, gjett hvem som kjøpe jeansen……. 🙂 .

Plaggene er fra Lindex, sko fra Din sko og tilbehør fra Accessorize.

Dagens ord: Lev her og nå!

Foto: Blinyblogg

Publisert: 11.03. 2018

6 kommentarer

Kate Eriksen Svar

Hun ble kul!

Karen Eriksen Svar

Hyggelig å høre Kate 🙂

Karen Eriksen Svar

Takk for hyggelig tilbakemelding Mette 🙂

Karin osvol Svar

Så flott en dame👏😀😕

Karen Eriksen Svar

Helt enig Karin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *