Hvit tunika fra Happy day in the house

Lekre plagg som aldri går av moten

Det er smart å bygge opp garderoben rundt tidløse plagg. Jeg elsker klær og tilbehør som kan brukes år etter år.

Blir i så godt humør av å gå inn i klesbutikken Happy Day In The House på Frogner. Der møter jeg alltid sprudlende og vakre Elisabeth Henriksen som driver butikken. Det bugner av klær, sko og tilbehør. Alt fra bohem til klassisk stil. Her blir kundene godt ivaretatt. Virkelig verd å ta turen innom neste gang du er i Oslo 🙂

Smart med tunika som man kan trekke utover skuldrene, især når man sitter og koser seg i solen. Kjølende og behagelig blomstrete bukse.

Semskede sko som er gode å gå i og er fine til buske eller skjørt.

Kult antrekk, og jeg bare digger stilen. Sofistikert lang jakke. Like fin til hverdags som til fest. Buksen måtte jeg bare kjøpe. Dyrt å være moteblogger, blir stadig fristet. Er som kråka, liker alt som er blankt.

Får litt følelse av Venezia her jeg står, men er hjemme på Sørenga i Oslo.

Raffinert blomstrete topp.

Iøyenfallende antrekk. Ikke så dumt eller hur? Deilig ullsjal over skulderen, finnes i mange farger og luner på kalde dager.

Bootcut på bukser er tøft og er buksefasongen alle kvinner burde ha i sin garderobe. Den gjør at bena virker lengre og lårene blir smalere 🙂

Herlige farger på todelt kjole. Omslagstoppen fremhever bysten på en fin måte, og overkroppen virker mindre med dyp v-utringning – berre lekkert.

Kanskje dristig, men man kan ha mellomrom mellom overdelen og skjørtet. Det er en stund siden jeg viste magen, men det vil være fint til dere som er litt yngre.Ta gjerne kontakt med Happy Day In The House Klesbutikk, telefon 994 55 535 og følg på FB.

Dagens ord: Gjør deg selv lykkelig med en hyggelig opplevelse.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 15.04.2018

5 kommentarer

Elizabeth Lingjaerde Svar

Lekkert og edgy! Takk for mange fine tips og antrekk som inspirerer! Hilsen Elizabeth

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Elisabeth 🙂

Karen Eriksen Svar

Herlig Anja 🙂

Elisabeth Henriksen Svar

Waoh <3 Tuusen tusen takk for nydelig omtale av meg og butikken min, jeg setter enormt stor pris på det. Gleder meg til å se mange nye fjes i butikken min. Ikke glem Sommer Hele Året i Min Butikk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *