Bukse med høyt liv fra Lindex

Les om du kler bukse med høyt liv

Bukser med med høyt liv forlenger bena og de finnes i mange ulike passformer og modeller. Alt fra trange til bukser med stor vidde i buksebena. De fleste ønsker at bena skal virke lengre og tenkt at det er KUN en bukse med høyt liv som skal til.

Har du lange ben og kort overkropp skal du unngå bukser med høyt liv. Da vil overkroppen virke enda kortere, og misforholdet bli enda større. Det er faktisk ikke pent. Da er det bukser med LAVT bukseliv som gjelder.

Jeg blir nesten høy på livet med denne tøffe buksen fra Lindex. Den måtte bare inn i min garderobe. Juhuuu. Se hvor lange bena blir. Kult med båndene nesten nederst ved anklene.

Du, så deilig det er med jeans fra KappAhl med ekstra høyt liv og som har fin størrelse på baklommene. Utrolig behagelig og kunne man bøye seg ned uten å være redd for at trusekanten kommer til syne og ikke minst få dyttet ned sideflesket. Belte er med å fremhever midjen.

Sitter ofte å koser meg på Evita på Sørenga som lager byens kaffe latte. Dette antrekket er veldig meg. Elsker jeansskjorte. Bukse meg belte i livet og store lommer er super for deg som ikke liker trange ettersittende bukser. Litt strikk i livet er heller ikke så dumt.

Avslappet stil med hvite joggesko.

Man kan føle at baken blir litt lange når buksen ikke har baklommer, men det SER heldigvis ikke jeg, hoho. Antrekket er fra KappAhl.

Fotograf Trine mente buksen så ut som en pysjbukse. Ja,ja. Designen på buksen  er flott. Bena forlenges med strippene og det ekstra høye livet.Eksklusiv design på buksen fra Lindex. Fine detaljer. Blusen er fra KappAhl.

Den semskede jakke så litt snau ut. Tok den med fra garderoben min, siden den passet så godt i fargen til buksen. Merkelig at bringen bare blir større og større. Så lenge det ikke er rompa det skjer med, får jeg vel være fornøyd, hoho 🙂

Dagens ord: Høy på livet 🙂

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 08.04.2018

6 kommentarer

Grethe knudsen Svar

Jeg har lange ben og kort liv,kan du si litt hva jeg skal ha

Karen Eriksen Svar

Unngå bukse meg høyt liv og heller ha bukse med lavt liv Grethe. Lavt liv gjør at bena virker kortere. Bruk overdelen utenpå buksen, da virker overkroppen lengre 🙂

Monica Tjelta Svar

Elsker disse buksene med høyt liv.😍 Den sorte var kjempefin,tror jeg må ha den.😜

Karen Eriksen Svar

Herlig 🙂 Buksen vil være fin til deg Monica 🙂

Karen Eriksen Svar

Flott at jeg inspirer deg Anja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *