Lys skinnjakke og jeans-skjørt

Tips til styling av jeans-skjørt

Har du et jeans-skjørt? Her viser jeg fire måter å style et jeans-skjørt på. Supert å la det være et av nøkkelplaggene i klesskapet. Jeans-skjørt går aldri av moten, og kan tas frem år etter år. Pass på å kjøpe et med strech, det er så mye mer behagelig å ha på seg.

Skjørtet er fint å kombinere med plagg du har i skapet fra før. De fleste plaggene og veskene som vises her har jeg hatt i en årrekke, fordi de er tidløse.

Den lyse skinnjakken bruker jeg mye om sommeren. Gjerne sammen med et fargerikt skjerf som gir litt farge til ansiktet. Louis Vuitton vesken i jeansstoff er min gamle favoritt og brukes veldig sjeldent, den begynner å bli litt slitt dessverre.

Buddy er huden til fotograf Trine, er han ikke søt?.

Jeg føler seg alltid velkledd i en dressjakke og jeans-skjørt.

Dessverre sjeldent jeg går med høyhelte sko. Pumpsene er klassiske jobbsko. De er litt for ordentlige for meg (liker de litt mer jålete), men de er fra Unisa og er fantastiske å gå med, selv om de har høye heler. Løp å kjøp 🙂 . Rocka stil med svart skinnjakke, er veldig meg. Skinnjakken må være mist 15 år gammel, og jeg bare elsker den. Vesken fra Mulberry er av litt nyere dato.

Tøft belte med nagler spriter opp antrekket. Her understreker jeg stilen med en røff veske med nagler.

Avslappet stil. Perlegrå kardigan, og et stor deilig ullsjal. Liker å bruke caps, som beskytter øynene mot det skarpe lyset, så jeg ikke må knipe de sammen hele tiden og får sinnarynken.  Jeg vil være ung…………(Wenche Myhre)

Jeansskjørtet og sort bluse er fra KappAhl.

Dagens ord: Viktig å kjøpe tidløse plagg som man kan bruke i 10-20 år.

Foto: Trine Foon Karlsen

Publisert: 29.04.2018

4 kommentarer

Lappeteppet/ Anja Holt Svar

Det skjørtet skal i min garderobe i år. Takk for tips! Jeg jober på kontor og elsker at jeg kan gå fra jobb til casual med enkle grep!

Karen Eriksen Svar

Herlig Anja 🙂

Anita Kristin Skofterud Pedersen Svar

Wow….i like it❤❤❤

Karen Eriksen Svar

Hyggelig å høre Anita 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *