Antrekket fra Strandtorget Kjøpesenter

Karis bli ny dag – se henne før og etter

I strålende vårvær reiste jeg til Lillehammer. Strandtorget Kjøpesenter hadde utlyste en konkurranse hvor premien var en «bli ny dag» med selveste stylist Karen Eriksen:) Det var mange som hadde meldt seg på, og jeg gledet meg til å møte den heldige vinneren Kari Gording (52).

Strandtorget Kjøpesenter har mange kles-, sko- og tilbehørbutikker. Noe for enhver smak. Mange fristelser, så det var en lett match og plukke plagg og tilbehør til bli-ny-kandidaten Kari.Wow, så gøy og sette sammen før og etterbildet av Kari. Litt forskjell eller hur?

Turen startet i frisørsalongen Nikita. Der møte vi dyktige og hyggelige Siv Aina Furuseth. Kari har begynt å bli litt grå men ønsket ikke å farge hele håret. Dette tok Siv hensyn til, og valgte å legge inn flere forskjellige fargenyanser i stripene. Resultatet ble supert.

Her er vi litt konsentrerte. Jeg skulle nok ha rettet meg litt opp i ryggen, ser jeg.

Det er ikke bare foran hun ble fin, se så lekker  🙂

Litt sminke må til når Kari skal bli ny. Du ser hun storkoser seg. Jeg la en fresh og naturlig makeup fra Mary Kay. Her holder jeg på å tegne opp brynene, og sjekker om brynene er ganske like.

Har du sett for noen vakre øyne Kari har. Store brune dådyrøyne.

Det var ikke vanskelig å kle opp flotte Kari. Sporty stil passer til læreren i vidregående skole. Hun har fin figur og trenger ikke å ta noen spesielle kleshensyn, men får frem sin personligheten ved å bruke fargerike plagg. En kvinne med mye glede og energi må jo ha det.

Kari har et skikkelig talent for posering 🙂 Så flott! Kari følte seg stilsikker med dressjakke og var veldig fornøyd med resultatet.

Kari er sommerlig og delikat med tunika og en blomstrete bukse. Tøffe smykker og sandaler i sølv setter prikken over ì en.

Kari synes det var artig å bli ny. Hun fikk et utvalg av plaggene med seg hjem, og gleder seg til en litt mer fargerik hverdag.

Dagens ord: Gled deg selv med en hyggelig opplevelse 🙂

Foto: Kari Erlandsen

Publisert: 13.05. 2018

7 kommentarer

Kari Friberg Svar

Dette var virkelig morsomt å se, veldig vakkert og inspirerende !

Karen Eriksen Svar

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Kari 🙂

Karen Eriksen Svar

Hyggelig å høre Mette 🙂

Anita Kristin Skofterud Pedersen Svar

Såååå flott hun ble💥👜👜

Karen Eriksen Svar

Tusen takk Anita 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *