Kjole fra Simplicity New York og jeansjakke

Lang omslagskjole til hverdags og fest

En lang omslagskjole er behagelig å ha på seg. Den passer uansett om jeg har gått opp eller ned i størrelse. Det er snorene som justerer størrelsen, bedre blir det ikke. Bruker alltid  hold-in singlet under kjolen så, alt holdes på plass. Mange kvinnerkropper kler en omslagkjole, har du prøvd?

Synes du kjolen ser ut som den er laget av et gammelt gardinstoff?  Jeg var innom tanken selv, og husker godt gardinene jeg sydde på 80-tallet. Nå er det paisley-mønster som gjelder. Fargene på kjolen passer perfekt til det jeg har i klesskapet fra før, så kjolen måtte jeg bare kjøpe. Det er en liten bohem i meg. Elsker når jeg kan gå inn i garderoben å hente frem frynser – på jakke, støvletter og veske. Da er jeg klar for å gå ut og møte verden.

Utrolig at litt frynser kan gjøre meg så glad.

Ja, nå er jeg igang igjen. Juhuuuu 🙂

Se så enkelt. Omslagskjolen, høyhelte sko, og en veske med paljetter med lange frynser – og jeg er klar for fest.«Annie get your gun» eller skal vi heller si Bo Derek, hoho.

Du synes kanskje jeg er vågal som tør å gå rundt med hatt. Kjøpte den under Kongsberg Jazzfestival for noen år siden. Vesten fikk jeg i 50-års gave. Cowboy-bootsene er 15 år gamle, og fortsatt i bruk. Føler meg hjemme i denne stilen.

Antrekket blir klassisk og fint med en dressjakke. Blå metallic veske og solbriller pynter opp.

OMG, for et glis. Skulle tro jeg hadde funnet penger i veska:)

Kjolen er fra Simplicity New York Dresses følg de på FB

Dagens ord: Kjole til hverdags og fest.

Fotograf: Trine Foon Karlsen

Publisert: 06.05.2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *