Karen Eriksen, blinyblogg.no Sponset innlegg

Jeg anbefaler: «Jenta som ble igjen» av Jojo Moyes

Jeg reiste alene til Farris Bad i Larvik en fredags ettermiddag. Trengte en timeout og hadde bestemt meg for å unne meg et fri-døgn. Aldri gjort det før, så det var sikkert på tide. Mitt eneste reisefølge var boken: «Jenta som ble igjen» av Jojo Moyes. Rommet var akkurat etter min smak med en vakker sjøutsikt. Jeg la meg godt til rette i en deilig varm seng og hørte gjennom vinduet bølgene slå mot land. Dovent og rytmisk.

Jenta som ble igjen

Åpnet boken og begynte å lese. En gripende historie fra første setning. Vakkert og spennende om to sterke kvinner. Deres kamp om kjærlighet, usikkerhet, fortvilelse, frykt, lengsel, sorg og glede. Skilt av et århundre og forenet i deres indre styrke og i troen på kjærligheten.

For en kapasitet Jojo Moyes har. Jeg er imponert. Hun får meg til å smile, le og gråte – og hun gir meg håp og styrke.

Du kan kjøpe boken ved å trykke på lenken her:  Jenta som ble igjen.

I perioden 20. – 26. september får du 20 % rabatt om du skriver koden INFLUENS20

Karen Eriksen, blinyblogg.no Det er ikke lett å legge fra seg boken. «Jenta som ble igjen» er fylt med overraskelser, og jeg hadde problemer med å ta pauser. Den var tankevekkende og gjorde et sterkt inntrykk.

Boken ga meg en påminnelse om hvordan jeg bør leve mitt eget liv, og om min egen styrke. Våg å stå støtt – på egne ben. Livet blir gjerne annerledes enn vi har forestilt oss. Vi føler ofte på urettferdig krenkelse og ikke minst en uro for fremtiden. Jeg lover deg – mine problemer er småtterier i forhold til Jojo Moyes to kvinner. Jeg har det slett ikke så ille. Vi trenger å bli minnet på det av og til. Nå skal jeg gripe dagen. Klage mindre og leve mer.

Jeg fikk et varmt og nært forhold til karakterene og skulle ønske boken ikke tok slutt. De to kvinnene har satt sitt preg på meg. Vist meg hvem jeg er og gjort meg tryggere. Jeg har et fantastisk liv. Boken anbefales på det varmeste.

Dagens ord: Carpe diem 🙂

Foto: Ingrid Eriksen

Publisert: 20.09.2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *