Karen Eriksen, blinyblogg.no Sponset innlegg

Pene piker promper ikke!

Ønsker du deg en bedre tarm, og den gode magefølelsen? Det ville jeg, og startet med Belly Bliss i begynnelsen av juli. For meg var det noe helt nytt, og jeg var veldig spent på hvordan kroppen ville reagere på PROBIOTIKA som beskytter og ivaretar tarmfloraen. Wow, så mye mindre opplåst jeg er i magen.

80 % AV ALLE SYKDOMMER STARTER I TARMEN

Jeg har alltid vært opptatt av helse og tar regelmessig ekstra vitaminer og mineraler. Liker å styrke helsen min, og er sjelden syk. Men jeg har hatt problemer med hard mage de siste årene. Etter at jeg startet med Belly Bliss, har jeg fått myk og fin avføring. Føler meg som en gamling når jeg skriver dette, men sånn er det.

Det sies at pene piker promper ikke, men det er selvfølgelig bare tull. Pene piker promper som alle andre. Men etter at jeg begynte med Belly Bliss prompes det betydelig mindre – til glede for både familie og venner :).

Karen Eriksen, blinyblogg.no

SUPERT TILBUD

Vil du ha den gode magefølelsen, så prøv selv. Rabattkode: KarenE. Den gir halv pris (50%) avslag på to måneder forbruk, uten bindingstid. Gå inn å bestill her BELLYBLISS.NO (sponset).

SPISER MINDRE

Jeg merker at kroppen har kommet mer i balanse, og at jeg ikke er så opptatt av mat. Det var sannelig på tide. Hoho. Jeg har blitt to kilo lettere.

MYK HUD

Det overrasker meg at huden har blitt enda mykere, til store glede for både meg og Mr. L. Tydelig at her renses det opp.

Karen Eriksen, blinyblogg.no

HJELP TARMEN DIN Å KOMME I BALANSE

Jeg tenker med skrekk og gru på alle søtsakene jeg har spist opp igjennom årene. Deilig å vite at Belly Bliss gjenoppretter den naturlige balansen i fordøyelsen. Det er aldri for sent……

Tarmfloraen kan sees på som en del av immunforsvaret, og er viktig i forebygging av sykdom og skade.

VIKTIG INFORMASJON

Det kan være smart å gjøre en koloskopi av og til når man er blitt 50. Det gjorde jeg og de fant tre polypper som ble fjernet med det samme.

FAKTA

Mange mennesker med IBS (irritabel tarm) kan oppleve bedring av inntak av PROBIOTIKA som inneholder Lactobacillus plantarum (melkesyrebakterie), og er dokumentert  å ha både symtomlindrende og helbredene effekt på ulike tarmsykdommer, herunder IBS. Belly Bliss inneholder L.Plantarum OM og er potent, slik at den tåler ferden gjennom magesekken bedre en den vanlige L. Plantrum. Den kan ha innvirkning på mental helse. Det er kjent at fordøyelsesbesvær og IBS har vært knyttet til økte nivåer av kortisol (stresshormon). L.Plantarum kan derfor indirekte motvirke og lette plager som utmattelse, depresjon, angst og stress.

Dagens ord: Ta godt vare på tarmen 🙂

Fotograf: Ingrid Eriksen

Publisert: 15.09.2018

3 kommentarer

Marianne Pederen Svar

Karen. Dette må vi snakke om. Sliter veldig mye med luft i magen og hard mage.

Karen Eriksen Svar

Da er dette superproduktet for deg Marianne 🙂

Anne Svar

Ta et glass Biola eller kulturmelk- det inneholder det samme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *