Karen på jobb som stylist

Hei og velkommen til bli ny bloggen

Så hyggelig at du har tatt deg tid til bloggen min. Jeg er heldig som har 30 års erfaring med å få kvinner rundt meg til å blomstre og nå ønsker jeg å dele min kunnskap med deg. Trykk på f ikonet oppe i venstre hjørne og likt på fb helt øverst hvor det er bilde av meg, hvis du ønsker å følge bloggen min.

Jeg har jobbet som stylist og makeup-artist i 30 år, og har hatt gleden av å ha flere hundre bli ny reportasjer på trykk i KK og Allers. Jeg startet som modell i 1979, og går fortsatt mannequin på moteshow og for meg er det supert at det er in med voksne modeller og grått hår.

_DSC6685

Jeg jobber for det meste med voksne modeller, men jobber med damer i alle aldre. Innimellom holder jeg foredrag om hvordan bli en bedre utgave av deg selv og her møter jeg mange herlige damer.

Er det bra nok å gå igjennom livet og føle seg ok hvis alternativet er å føle seg virkelig flott? Jeg legger vekt på at all makeup skal fremstå på en fresh og naturlig måte som kan gi deg enda bedre selvtillit. Denne bloggen skal lære deg til å bli en enda bedre utgave av deg selv. Her vil du få gode tips som du garantert vil få bruk for.

Vi pusser opp huset, kjøper hytte og tar bilen på verksted en gang i året. Kanskje man selv trenger en oppussing eller oppmuntring. Kanskje man selv trenger en oppussing eller oppmuntring? Ofte er det bare noen få justeringer som plutselig forandrer hverdagen din, og du føler deg med ett som en flottere kvinne.

_DSC6751

Sett av tid til å ta vare på deg selv. Av erfaring burde jeg selv ha begynt for mange år siden, men nå er det endelig min tid. Sønnen min reiste til Hong Kong i august, og nå er det bare EN å passe på – mannen min Mr. L. Det er jo hyggelig, men slett ikke så krevende.

Dette blir en spennende reise med ny blogg, og jeg vil gjerne høre hva du synes underveis. Ta en titt på www.stylist.as hvis du ønsker å vite mer om mine kurs. Jeg håper å høre fra deg.

Carpe diem

Karen

Foto: Mona Nordøy

17 kommentarer

uncategorized Svar

I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this kind of area .

Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site.
Reading this information So i’m glad to show that I have an incredibly good uncanny feeling I came upon exactly what I
needed. I most certainly will make certain to don?t overlook this website and give
it a look regularly.

Divorcio Separacion Svar

As I web-site possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

domemo Svar

Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I?d prefer to use some with the content on my blog whether you don?t mind. Natually I?ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

May Svar

Hei! Jeg har så lyst på en bli ny dag, og ikke minst har jeg behov for det. Men hva koster det?

Anita-Kristin Skofterud Pedersen Svar

Jeg MÅ ta kontakt med deg når jeg blir Frisk!!! En dame/kjerringa på 63 år,men det er vel håp. Harr alltid vært flink til pynte meg og sminke meg,men gnisten er borte. Har sikkert for mye lettere skapet,for vet aldri hva jeg skal ha på meg……mye syk siste 6-7 år,og var uheldig igjen med 20.des.Hvor lang ventetid er det for et Hjemmebesøk,og butikk-besøk for evt å handle noe som kan passe til det jeg har. Evt en ny habbit? Ser mot et svar. Mvh

Anita-Kristin SKOFTERUD PEDERSEN Svar

Mitt største ønske er å få hjelp fra deg. Jeg er 63 år,har vært såååå mye syk,og det har gjort noe med meg. Akkurat nå har jeg vondt for å gå etter skaden 20.12.16. Jeg er maks uheldig.

Berit Helberg Svar

Hyggelig og lærerikt å følge deg. Mange fine tips. Klem

Karen Eriksen Svar

Hei Berit 🙂 Veldig hyggelig tilbakemelding og klem tilbake fra meg 🙂

eva ryen Svar

Har aldri vært innom en blogger før, men da jeg så denne tenkte jeg at dette er akkurat noe for meg ! Er i slutten av sekstiårene og har alltid vært opptatt med akkurat det denne bloggen handler om, om å ta vare på seg selv og holde meg ganske oppdatert på mote og sminke. Har nå fått et herlig sølvgrått hår som jeg er veldig stolt av. Gleder meg til å følge deg videre, hilsen Eva

Tonje Ohrem Svar

Jeg er en jente på 25 år som er veldig intressert i mote å skjønnhet .. Bruker mye av min tid på det ! Er veldig intressert i å begynne å blogge

Katya Svar

Hei! jeg hadde aldri had spesielt god smak vill jeg gjerne forandre det, bli meire kjent med meg self og mote tendenser! Gleder meg til å lære noe nytt og begynne å bruke det i hverdagsliv!

Ruth kesseboom Svar

Hei ? jeg vil gjerne bli med i bli ny…
Har hatt et år med kreft så trenger ny inspirasjon.

Lisbeth Liland Svar

Hei!
Jeg har nylig meldt meg inn i kappahl. Jeg så noen flotte bilder av deg, da jeg åpnet e-posten min. Jeg har kjent søsteren din Ingrid siden vi var 17 år. Det kunne vært moro å få være modell for en dag.
Hilsen Lisbeth.

Smithd565 Svar

certainly like your website however you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will surely come back again. adgacdbdkedeccgb

Hanne Sisilie Jeppedal Svar

Ja dette vil jeg se litt på ?

Kristin Krukhaug Svar

Hei . 🙂 E er ei dame på 35 år , som kunne tenke seg og bli modell for en dag:) Jeg bor på Dombås , og e kunne gjerne tenke meg og lære meg meire om sminke , og om klesvalg . 🙂 telefonnummeret mitt er 91535678 . Adresse Morkavegen 15 b , 2660 Dombås

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *